Nomads: Γιατί ο Αρναούτογλου κυνηγούσε τον Πίντζη στο αεροδρόμιο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Nomads: Γιατί ο Αρναούτογλου κυνηγούσε τον Πίντζη στο αεροδρόμιο

Αλλάζουν για ακόμη μια φορά τα δεδομένα στο reality επιβίωσης, με το Γρηγόρη Αρναούτογλου να κυνηγάει τον Μάνο Πίντζη καθ' όδόν προς το αεροδρόμιο για να του ανακοινώσει ότι αν επιθυμεί μπορεί να παραμείνει στο παιχνίδι.
Μεγάλη ανατροπή στο Nomads, όπου οι οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Πηλιάκη, δίνει τη δυνατότητα στον Μάνο Πίντζη να παρατείνει την παραμονή του στο παιχνίδι.
Στο χθεσινό επεισόδιο, η μονομαχία ανάμεσα στον Μάνο Πίντζη και την Όλγα Πηλιάκη τελείωσε με τον ασπρομάλλη ηθοποιό να χάνει, να ζητά ως αναμνηστικό από τους συμπαίχτες του να υπογράψουν την μπλούζα του και να αποχωρεί από το παινχίδι.


Το trailer του επόμενου επεισοδίου όμως φαίνεται να κρύβει μια σημαντική ανατροπή:  Ενώ ο Μάνος Πίντζης πήγαινε προς το αεροδρόμιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον κυνηγούσε με ένα τζιπ για να του κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.
Η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι για δικούς της προσωπικούς λόγους, γεγονός που δίνει στον Πϊντζη τη δυνατότητα να παραμείνει στο Nomads, εφόσον το επιθυμεί.
Βέβαια, για να γίνει αυτό, αντί για την ομάδα της Φωτιάς, θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα των Ωκεανών.


Ποιά είναι η απόφασή του; Υπομονή έως το επεισόδιο της Δευτέρας, οπότε και θα μάθουμε.