Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία σοκ για τον παιδοκτόνο - Θρίλερ με τις τελευταίες στιγμές των δύο αγοριών - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία σοκ για τον παιδοκτόνο - Θρίλερ με τις τελευταίες στιγμές των δύο αγοριών

Νέα Σμύρνη: Νέα στοιχεία σοκ για τον παιδοκτόνο - Θρίλερ με τις τελευταίες στιγμές των δύο αγοριών Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο – Ο παιδοκτόνος είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια του εγκλήματος με θύματα τα ίδια του παιδιά – Οι τελευταίες στιγμές των δύο αγοριών.
Γροθιά στο στομάχι είναι οι αποκαλύψεις γύρω από το φρικτό έγκλημα στη Νέα Σμύρνη. Ο 45χρονος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έβαλε φωτιά στο σπίτι όπου φιλοξενούσε για το Σαββατοκύριακο τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 8 ετών. Και οι τρεις βρήκαν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις. 
Το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις νέες εξελίξεις που στην τραγική αυτή υπόθεση. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ 1, ο 45χρονος πατέρας τον τελευταίο χρόνο βρισκόταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, ειδικός γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας τον παρακολουθούσε τακτικά.
Τα παιδιά προσπάθησαν να γλιτώσουν
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 45χρονος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια πριν σκοτώσει τα ίδια του παιδιά. Πήρε για Σαββατοκύριακο τα παιδιά της πρώην συζύγου τους, έγραψε σημειώματα οργής στους τοίχους του διαμερίσματος, κλείδωσε παράθυρα και πόρτες για να μην μπορεί να ξεφύγει κανείς και έβαλε φωτιά σε ρούχα και στο στρώμα της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού στην οδό Κοραή, οδηγώντας στο θάνατο τα παιδιά του και τον ίδιο.
Τα αδικοχαμένα αγοράκια του, φέρονται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να ξύπνησαν και να προσπάθησαν να σωθούν. Ωστόσο, ο πατέρας τους είχε φροντίσει να μην γλιτώσει κανείς. Μάλιστα, οι Πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν με τσεκούρι την πόρτα για να μπουν μέσα στο μοιραίο διαμέρισμα.
Η νεκροψία, όμως, είναι αυτή που θα αποκαλύψει την φριχτή αλήθεια. Αν τα παιδιά όντως προσπάθησαν να ξεφύγουν ή αν πέθαναν στα κρεβάτια τους.
Τα μηνύματα της φρίκης
«Δεν αντέχω άλλο. Τι να την κάνω τη ζωή μου. Σας βαρέθηκα όλους». Αυτά ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια στα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας λίγες ώρες πριν από το φονικό είχε γράψει στον τοίχο του σπιτιού του αλλά σε καθρέφτη σημειώματα, λίγο πριν βάλει φωτιά και σκοτώσει τα δύο αγόρια του.
Ο λόγος; Ήθελε να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του και τον πεθερό του
«Καλά θα κάνει ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ θα ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Και όχι, όμως, αυτός! Πριν βιαστείτε να με κρίνετε να μάθετε και τα λάθη των άλλων. Το χάπι της αδικίας δεν μπορώ να το καταπιώ». Αυτή τη φράση επαναλάμβανε συνεχώς στα σημειώματα που άφησε σε όλο το σπίτι ο άνδρας, σύμφωνα με το Cnn.gr.
Σε άλλο σημείο των σημειωμάτων αναφέρει «εσείς με τρελάνατε. Αν υπάρχει κράτος τώρα θέλω να φανεί σας βαρέθηκα όλους !!!».
Σε άλλο σημείωμα απειλούσε ότι θα απευθυνθεί σε κανάλια και δημοσιογράφους για να εκδικηθεί τον πρώην πεθερό του και μέσα στις ασυνάρτητες και όλο μίσος λέξεις άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην επιστρέψουν τα δυο παιδιά του στην πρώην σύζυγό του.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Ο ίδιος είχε χωρίσει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο με την πρώην σύζυγό του και φέρεται να είχε έντονες προστριβές μαζί της και με τα πεθερικά του. Τα άτυχα παιδάκια του τα έβλεπε τα Σαββατοκύριακα.
Έτσι λοιπόν, σηκώθηκε το πρωί του Σαββάτου έγραψε τα σημειώματα που κόλλησε στον καθρέφτη, πήγε στο υπνοδωμάτιο και έβαλε φωτιά, αφού πρώτα κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος και έβγαλε το κλειδί για να σιγουρευτεί ότι κανείς δεν θα προλάβαινε να φύγει… παίρνοντας μαζί του στο θάνατο και τους γιους του, μόλις 8 ετών.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ήταν περίπου 06:00 το πρωί, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Κοραή στη Νέα Σμύρνη. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας επιχείρησαν στο σημείο. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις τους τον πατέρα και τα δύο παιδιά. Αμέσως, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξαν.
Η τραγική είδηση μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται πρώτο θέμα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η τραγωδία δεν οφειλόταν σε δυστύχημα. Οι αποκαλύψεις λίγη ώρα αργότερα «πάγωσαν» το πανελλήνιο. Ο πατέρας των παιδιών ήταν αυτός που έβαλε τη φωτιά. Ήθελε να σκοτώσει τα παιδιά του, προκειμένου να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο, από τις αναθυμιάσεις έπεσε νεκρός και ο ίδιος.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση.