Το ιδιαίτερο παλτό της Μελάνια έκανε την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας να περάσει... απαρατήρητη [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Το ιδιαίτερο παλτό της Μελάνια έκανε την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας να περάσει... απαρατήρητη [εικόνες]

Φωτογραφία: APΜία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Μελάνια Τραμπ, η οποία έφτασε μαζί με τον σύζυγό της το πρωί της Κυριακής στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο της περιοδείας του Προέδρου των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, όσο κι αν προσπάθησε η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας δεν κατάφερε να κλέψει την παράσταση από την Μελάνια, η οποία φόρεσε ένα ιδιαίτερο μάλλινο παλτό με διαφορετικές αποχρώσεις.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προτίμησε, λοιπόν, να ντυθεί ζεστά με ένα πολύχρωμο παλτό, το οποίο είχε 5 αποχρώσεις και ιδιαίτερα κοσμήματα στις τσέπες. Έτσι επειδή από μόνο του το παλτό έκλεψε την παράσταση, η Μελάνια το συνδύασε με ένα μαύρο φόρεμα και nude γόβες.  
Πάντως, η Μελάνια και η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας, Άκι Αμπέ, ήταν η μέρα και η νύχτα στο στιλιστικό κομμάτι, με την δεύτερη να περιορίζεται σε ένα λευκό πουκάμισο, μία κλος φούστα με σχέδια και μία μαύρη μεγάλη ζώνη.
Αυτή η επιλογή της Άκι Αμπέ δεν ήταν ικανή για να «νικήσει» την Μελάνια στο στιλ, η οποία δικαιωματικά επισκίασε την ομόλογό της.
.iefimerida.gr