Η πιο μεγάλη ώρα της ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Η πιο μεγάλη ώρα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ριέκα στο ΟΑΚΑ (22:05, COSMOTE Sport 2) και με νίκη κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ ήρθε. Η Ένωση φιλοξενεί την Ριέκα και με νίκη ετοιμάζεται για την πρόκριση εφόσον την ίδια ώρα η Μίλαν επικρατήσει της Αούστρια Βιέννης στο Σαν Σίρο.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά την τεράστια ευκαιρία που έχουν αλλά παράλληλα ξέρουν ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα αφού οι Κροάτες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Στα αγωνιστικά, ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να πάει σε σχήμα Λεωφόρου με σύστημα 3-5-2. Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Τσόσιτς να έχουν το προβάδισμα για τους τρεις πίσω. Στα αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες, Γαλανόπουλος, στα άκρα οι Μπακάκης, Λόπες, ενώ στην επίθεση όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν οι Αραούχο, Λάζαρος, με τον Λιβάια να κινείται πίσω τους.

Από την πλευρά της η Ριέκα ήρθε στην Αθήνα υπολογίζει στον Βραζιλιάνο φορ Έμπερ και τον Κροάτη μέσο Μίσιτς λόγω τραυματισμού και καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα της Ριέκα. Πρσκάλο, Βέσοβιτς, Πούντσετς, Έλεζ, Ζούτα, Μπράνταριτς, Μάλες, Γκαβράνοβιτς, Πάβιτσιτς, Γκοργκόν, Ακόστι. gazzetta.gr