Φήμες ότι το Galaxy S6 θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Φήμες ότι το Galaxy S6 θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo

Φήμες ότι το Galaxy S6 θα αναβαθμιστεί σε Android OreoΗ Samsung έχει ξεκινήσει την διανομή της δοκιμαστικής έκδοσης της αναβάθμισης Oreo στους κατόχους Galaxy S8 και S8+ ενώ έχει ήδη επιβεβαιώσει πως και οι κάτοχοι των Galaxy S7 και S7 edge θα λάβουν επίσης την αναβάθμιση.
Τώρα ωστόσο μαθαίνουμε, πως ακόμα και η ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2015 πρόκειται να λάβει την αναβάθμιση, και εννοούμε βεβαίως το Galaxy S6. Ο χρήστης του Reddit με το όνομα χρήστη CyberConCoder υποστηρίζει πως τέσσερις διαφορετικοί εκπρόσωποι της Samsung επιβεβαίωσαν ότι ο Galaxy S6 πρόκειται να λάβει την αναβάθμιση Oreo.

Αν και τα κέντρα υποστήριξης δεν είναι και ότι καλύτερο για να λάβει κάποιος έγκυρη πληροφόρηση, ο αριθμός των εκπροσώπων ενδεχομένως και να δείχνει πως ετοιμάζεται κάτι από τη Samsung.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα screenshots, όλοι οι εκπρόσωποι της Samsung υποστήριξαν τα ίδια πράγματα, ότι η Samsung πρόκειται να διανείμει την αναβάθμιση Oreo, αλλά χωρίς να αναφέρουν το παραμικρό για την ημερομηνία διάθεσης.
Δεν είναι κοινή πρακτική για κάποιον κατασκευαστή συσκευής Android να αναβαθμίζει μία συσκευή σχεδόν τριών ετών, ωστόσο ευχόμαστε η Samsung να το αλλάξει αυτό.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: GSMArena