Φρικιαστικός θάνατος: Πεινασμένος πύθωνας βγήκε από γυάλα και σκότωσε 55χρονο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Φρικιαστικός θάνατος: Πεινασμένος πύθωνας βγήκε από γυάλα και σκότωσε 55χρονο

Φρικιαστικός θάνατος: Πεινασμένος πύθωνας βγήκε από γυάλα και σκότωσε 55χρονοΑρχικά τον δάγκωσε στο πρόσωπο και όταν τον έριξε στο έδαφος τυλίχτηκε γύρω από το λαιμό του

Φρικιαστικό θάνατο από έναν πύθωνα μήκους 6 μέτων βρήκε ένας 55χρονος στην Ταϊλάνδη όταν επιχείρησε να δει σε τι κατάσταση ήταν στη γυάλα που τον κρατούσε.


Ο 55χρονος είχε πιάσει τον 6μετρο πύθωνα όταν τον εντόπισε στο σπίτι του το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Μερικές ημέρες αργότεαρ ο άτυχος άνδρας πήγε να δει σε τι κατάσταση ήταν το φίδι όταν αυτό - πιθανότατα επειδή ήταν πεινασμένο - πετάχτηκε σαν ελατήριο από τη γυάλα και αρχικά δάγκωσε τον 55χρονο στο πρόσωπο.

Όταν ο άνδρας έπεσε στο έδαφος το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το λαιμό του και άρχισε να τον σφίγγει με τον 55χρονο απελπισμένα να καλεί σε βοήθεια. 
Η 63χρονη αδερφή του που έφτασε στο σημείο προσπάθησε να τον σώσει αλλά το σφίξιμο του φιδιού ήταν πολύ δυνατό.

«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι όλα ήταν αποτέλεσμα ενός συνδυασμού των φονικών ενστίκτων του φιδιού και του γεγονότος ότι ήταν πεινασμένο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.