Ελλάδα - Κροατία: Το… θαύμα θέλει… πίστη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ελλάδα - Κροατία: Το… θαύμα θέλει… πίστη

Ελλάδα - Κροατία: Το… θαύμα θέλει… πίστηΤις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για να κάνει το… θαύμα και να προκριθεί σε βάρος της Κροατίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρέπει να διεκδικήσει η Ελλάδα στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης».
Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» υποδέχεται την «Χρβάτσκα» στο φαληρικό γήπεδο, το βράδυ της Κυριακής (12/11) στις 21:45 (Onsports, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 1) και μοναδικός στόχος είναι η νίκη και μία καλή εμφάνιση, την τελευταία μπροστά στο ελληνικό κοινό για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα γίνει το καλοκαίρι του 2018 στην Ρωσία.

Αναμφίβολα η ήττα 4-1 στο Ζάγκρεμπ από την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο «συγκρότημα» του Μίκαελ Σκίμπε. Η κακή εμφάνιση στο «Μάξιμιρ» και η βαριά ήττα, έχει φέρει την Κροατία με το… ενάμισι πόδι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, άπαντες στην «γαλανόλευκη» εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν μ’ όλες τις δυνάμεις τους για το… ακατόρθωτο.

Αυτό άλλωστε υποστήριξε και ο Βασίλης Τοροσίδης, εκ μέρους των Ελλήνων διεθνών στην συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς, ενώ ανάλογο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα social media. Παράλληλα, οι διεθνείς καλούνται να δείξουν πως η βαριά ήττα στο Ζάγκρεμπ ήταν μία κακή… παρένθεση στην… επανεκκίνηση που έγινε πριν από δύο χρόνια.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με νέα πρόσωπα, καθώς ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Τοροσίδη στα δεξιά, τον Τζαβέλλα στα αριστερά και τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή, οι Ζέκα και Τζιόλης θα είναι οι αμυντικοί χαφ, με τον Φορτούνη πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Σταφυλλίδης θα είναι στα αριστερά, ο Μπακασέτας στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. onsports.gr