Ελλάδα: Αυτές είναι οι δύο… έδρες της εθνικής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ελλάδα: Αυτές είναι οι δύο… έδρες της εθνικής

Ελλάδα: Αυτές είναι οι δύο… έδρες της εθνικήςΟριστική είναι η απόφαση να αποχωρήσει το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» από το «Γ. Καραϊσκάκης» και ήδη υπάρχει πλάνο με δύο… έδρες!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία για τα play offs του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο που έδωσε η «γαλανόλευκη» στο φαληρικό γήπεδο. Η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώνεται και η ΕΠΟ δεν δείξει… διάθεση να ξεκινήσει επαφές για την ανανέωση.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πως η εθνική ομάδα θα έχει δύο… έδρες και η πρώτη δεν θα είναι στην Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη. Ο λόγος γίνεται για το Καυτανζόγλειο Στάδιο και η δεύτερη έδρα θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι. Βέβαια, ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση από την διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά η σκέψη είναι να… μοιραστεί η Εθνική Ελλάδας και το επόμενο ματς, είτε είναι φιλικό, είτε επίσημο, να γίνει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, αν και χρειάζονται μερικές βελτιώσεις για να υποδεχθεί το Καυτανζόγλειο το παιχνίδι.

Παράλληλα, αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι ποιες αναμετρήσεις θα δώσει η Εθνική Ελλάδας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς από τον Σεπτέμβριο του 2018 και για μία διετία, το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» θα πάρει μέρος σε δύο διοργανώσεις, αρχικά στο νεοσύστατο Κύπελλο Εθνών και εν συνεχεία στα προκριματικά του Euro. onsports.gr