Θρήνος για ποδοσφαιριστή! Έκανε σερφ και τον χτύπησε κεραυνός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Θρήνος για ποδοσφαιριστή! Έκανε σερφ και τον χτύπησε κεραυνός

post-feature-imageΠρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής για τον 34χρονο ποδοσφαιριστή Denis Dasoul. Τον χτύπησε ενώ μάθαινε να σερφάρει με τη φίλη του Pellaers Allison.

O Denis Dasoul πέθανε από κεραυνό ενώ μάθαινε να κάνει σερφ με την κοπέλα του στο Μπαλί. Ο πρώην Βέγλος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό βόρεια της Kuta το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, ο Denis Dasoul είχε βγει με εκπαιδευτή σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο όταν τον χτύπησε κεραυνός. Και οι δύο άντρες πέθαναν ακαριαία, με τα σώματά τους να μελανιάζουν άμεσα από τον ηλεκτρισμό.

Μαρτυρία για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

«Είχαν τελειώσει το μάθημα και κάθονταν πάνω στις σανίδες τους. Και οι δύο έπεσαν και βυθίστηκαν στο νερό», δήλωσε μάρτυρας. Ο Dasoul έπαιζε σε κορυφαίες βελγικές ποδοσφαιρικές ομάδες όπως οι Genk, Royal Antwerp και Standard Liege.
Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2011 και μετακόμισε στη Μελβούρνη με την κοπέλα του Pellaers Allison.

Οι σύλλογοι στους οποίους αγωνίστηκε αποτίουν φόρο τιμής στον Denis Dasoul κάνοντας λόγο για έναν σπουδαίο άνθρωπο και πολύτιμο ποδοσφαιριστή. «O Denis έπαιξε για την Torres το 2010 και το 2011 και θυμόμαστε πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν και τις επαγγελματικές του ικανότητες. Τα πιο εγκάρδια συλλυπητήριά μας», έγραψε σε ανακοίνωσή της η ιταλική ομάδα Torres Sassari.
Πηγή: Dailymail