Εικόνες σοκ: Τίγρης παραλίγο να κατασπαράξει υπάλληλο ζωολογικού κήπου! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Εικόνες σοκ: Τίγρης παραλίγο να κατασπαράξει υπάλληλο ζωολογικού κήπου!

Το μεγαλόσωμο αιλουροειδές πέταξε στο έδαφος την γυναίκα την ώρα που πήγε να το ταΐσει - Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο - Σωτήρια η επέμβαση των θεατών
Εικόνες σοκ: Τίγρης παραλίγο να κατασπαράξει υπάλληλο ζωολογικού κήπου!
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών ενός ζωολογικού κήπου στο Καλίνινγκραντ της  Ρωσίας, όταν ένας σιβηριανός τίγρης επιτέθηκε και παραλίγο να κατασπαράξει μία νεαρή υπάλληλο. 


Το μεγαλόσωμο αιλουροειδές πέταξε στο έδαφος την γυναίκα την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να το ταϊσει. Οι φωνές των επισκεπτών, ωστόσο, και τα αντικείμενα που άρχισαν να πετούν στο ζώο φαίνεται πως της έσωσαν τη ζωή.

Ορισμένοι από τους επισκέπτες πέταξαν τραπέζια και καρέκλες από το διπλανό καφέ στο κλουβί του τίγρη, προκειμένου να τνν απομακρύνουν από τη γυναίκα. 


Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι το πρόσωπο της κοπέλας αιμορραγούσε και έδινε μάχη να ξεφύγει από το ζώο. 

Η υπάλληλος, που δεν έχει κατονομαστεί, έχει υποστεί σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 Όπως φαίνεται από τις σοκαριστικές εικόνες, η γυναίκα βρίσκεται στο έδαφος και ο τίγρης την  έχει κυριολεκτικά εγκλωβίσει, έτοιμη να την σκοτώσει.

«Το ζώο βρισκόταν στο κλουβί του όταν πλησίασε η φύλακας. Ο τίγρης της επιτέθηκε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου. 

Οι επισκέπτες με τις φωνές τους, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του ζώου, κάτι που επέτρεψε στην εργαζόμενη να απομακρυνθεί προς το δωματιάκι, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο, σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον ζωολογικό κήπο.
 
Ο εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι η ασθενής φέρει πολλαπλά τραύματα, έχει τις αισθήσεις της, ενώ η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου του Καλίνινγκραντ και φαίνεται ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. 

Όσο για τον τίγρη, ακούει στο όνομα «Typhoon» έχει γεννηθεί την 1η Ιουλίου 2001 σε εγκλεισμό, στον ζωολογικό κήπο του Τσέλιαμπινσκ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Καλίνινγκραντ.  Φέτος έκλεισε τα 16 του χρόνια. 

Όπως επισημαίνει πηγή του ζωολογικού κήπου, ο τίγρης δεν έχει ξαναεπιτεθεί σε κάποιον από το προσωπικό του κήπου, ωστόσο «σήμερα ήταν πολύ επιθετικός».  protothema.gr