Στον κόσμο της νύχτας ψάχνουν τους δράστες των πυροβολισμών στο Παγκράτι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Στον κόσμο της νύχτας ψάχνουν τους δράστες των πυροβολισμών στο Παγκράτι


Στον κόσμο της νύχτας ψάχνουν τους δράστες των πυροβολισμών στο ΠαγκράτιΝοικιασμένο το αυτοκίνητο που «γάζωσαν» - Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Στον κόσμο της νύχτας ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δράστες των πυροβολισμών χθες βράδυ στο Παγκράτι. Το αιματηρό επεισόδιο που είχε σαν αποτέλεσμα δύο τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου -πριν τις 22:00- στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος.  Δύο άντρες, νεαρής ηλικίας, πυροβολήθηκαν μέσα σε αμάξι. Τα θύματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, εν ζωή. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άντρες, ένας Έλληνας 29 ετών και ένας Αλβανός 32 ετών, επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο νοικιασμένο, μέσα στο οποίο οι άγνωστοι δράστες τους πυροβόλησαν στις 21:35. 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, λίγο μετά τις 21:35, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν δύο τραυματισμένα άτομα μέσα στο ΙΧ στη συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Υμηττού.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο Αλβανός με τραύμα στο μηρό και ο Έλληνας στην πλάγια κοιλιακή χώρα. Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή τους. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν αποφασίστηκε ο Έλληνας να μεταφερθεί στο ΚΑΤ προκειμένου να υπάρξει και νευροχειρουργική εκτίμηση καθώς διαπιστώθηκε πρόβλημα στα κάτω άκρα. 

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες 

Σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο protothema.gr είπε ότι ένας από τους δράστες φορούσε μια κόκκινη μπλούζα καθώς και ότι οι δύο άνδρες που δέχθηκαν τα πυρά φώναζαν «τα πόδια μου, τα πόδια μου». Άλλοι άνθρωποι που είδαν το περιστατικό είπαν ότι η επίθεση έγινε και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου.

Υπήρξαν ωστόσο και πληροφορίες για αυτόπτες μάρτυρες που έκαναν λόγο για τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα και άνοιξαν πυρ. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί: 




Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τους δύο τραυματίες: