Ιταλία: Βίντεο σοκ! Δασκάλες ουρλιάζουν, σπρώχνουν και χτυπούν παιδάκια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ιταλία: Βίντεο σοκ! Δασκάλες ουρλιάζουν, σπρώχνουν και χτυπούν παιδάκια

post-feature-imageΤρεις δασκάλες συνελήφθησαν από τους καραμπινιέρους στην πόλη Βερτσέλι, κοντά στο Τορίνο, για κακοποίηση παιδιών σε παιδικό σταθμό στην Ιταλία. Μάλιστα, οι εικόνες από τον παιδικό σταθμό που οι δασκάλες ούρλιαζαν, χτυπούσαν και τραβούσαν τα παιδάκια είναι σοκαριστικές.

Όπως βλέπετε, στις εικόνες που κατέγραψαν κρυφές κάμερες, τις οποίες τοποθέτησαν οι καραμπινιέροι, οι δασκάλες έσπρωχναν, απειλούσαν με ιδιαίτερα δυνατή φωνή και ταπείνωναν τα παιδιά στο σχολείο στην Ιταλία.

Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που δημοσιοποίησαν οι καραμπινιέροι ακούγονται οι δασκάλες να απειλούν τα παιδιά με φράσεις όπως «θα σου γυρίσω το κεφάλι ανάποδα» και «θα σε δείρω και θα σου πέσουν όλα τα δόντια».

52 περιστατικά κακοποίησης

Η όλη έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και συνολικά διαπιστώθηκαν 52 περιστατικά κακοποίησης. Η πρώτη καταγγελία έγινε από μια μητέρα, η οποία είδε ότι το παιδί της, όταν επέστρεφε από το σχολείο, ήταν σιωπηλό και φοβισμένο. Παράλληλα είχε δει μια εκπαιδευτικό να τραβάει ένα παιδί από τα μαλλιά.

Δείτε το βίντεο: