Ασύλληπτη εικόνα στην Πάτρα! Παράτησε το μωρό στο δρόμο και πήγε για καφέ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ασύλληπτη εικόνα στην Πάτρα! Παράτησε το μωρό στο δρόμο και πήγε για καφέ!

post-feature-imageΤο εξοργιστικό περιστατικό συνέβη το πρωί στη συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μία τσιγγάνα παράτησε το μωράκι της στο καρότσι, δίπλα από το φανάρι (!) και πήγε για… καφέ με άλλη γυναίκα, σε κατάστημα που απέχει αρκετά μέτρα από το σημείο!

Εκπληκτοι οι διερχόμενοι, οδηγοί και πεζοί, έβλεπαν το μωρό μέσα στο καρότσι μόνο του, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Σύμφωνα μάλιστα με το PatrasTimes, δεν υπήρξε παρέμβαση από την αστυνομία, παρά την εικόνα εγκατάλειψης του μωρού, που είναι προφανές από την εικόνα ότι βρέθηκε σε άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του, για να πάει η μητέρα του… για καφέ!

Συμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συγκεκριμένη διασταύρωση, σχεδόν καθημερινά υπάρχουν παιδιά Ρομά που ζητιανεύουν, ενώ συχνά οι γονείς τους βρίσκονται λίγα μέτρα πιο κει, έχοντας «κατασκηνώσει» στην μικρή πλατεία που υπάρχει στο σημείο.

Πηγή: PatrasTimes