Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Μιραλάς! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Μιραλάς!

Σε προφορική συμφωνία με τον Κέβιν Μιραλάς έχει έρθει ο Ολυμπιακός και η επαφή του Βέλγου με την Έβερτον κρίνει την επιστροφή του στον Πειραιά.

Ο διεθνής άσος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στην θητεία του στα «ζαχαρωτά», μια και είναι εκτός ομάδας και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό είναι… καταστροφικό για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς το Βέλγιο έχει προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλει να αγωνίζεται, ούτως ώστε να είναι στις επιλογές του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι, ο Κέβιν Μιραλάς είχε φτάσει μία… ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, καθώς υπήρχε συμφωνία με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων», αλλά η στάση που είχε κρατήσει η Έβερτον δεν είχε επιτρέψει το deal και ο Βέλγος άσος παρέμεινε στα «ζαχαρωτά».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Live Sport», τα δεδομένα έχουν αλλάξει κάπως σε σχέση με αυτά που υπήρχαν πριν από περίπου τρεις μήνες, καθώς οι Άγγλοι δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του παίκτη, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα κατά πόσο θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους για την πώλησή του. Για τον λόγο αυτό, ο Κέβιν Μιραλάς αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τους ανθρώπους του βρετανικού συλλόγου το επόμενο διάστημα, όπου θα διαπιστωθεί η πρόθεσή τους.

Πάντως, αναφορικά με την πρόθεση του Βέλγου άσου είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που φέρεται να έχει μεταφερθεί στη διοίκηση της Έβερτον από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Πηγή