Καλλιάνος: Δεν τελειώσαμε εδώ με την κακοκαιρία - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Καλλιάνος: Δεν τελειώσαμε εδώ με την κακοκαιρία

post-feature-imageΝέες ισχυρές βροχές και καταιγίδες ως το Σάββατο προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος δηλώνει συγκλονισμένος από τους νεκρούς στην Μάνδρα.

«Είμαι συγκλονισμένος από το γεγονός ότι 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της καταρρακτώδους βροχόπτωσης στη Μάνδρα της Αττικής. Ελπίζω και εύχομαι να μην ανέβει άλλο ο αριθμός των νεκρών. Δυστυχώς αλλά όπως όλα δείχνουν δεν τελειώσαμε εδώ με την συγκεκριμένη κακοκαιρία. Έως και τουλάχιστον το Σάββατο, κατά τόπους και κατά περιόδους η φύση θα έχει την τάση να μας δείχνει ότι έχει τη δύναμη να προκαλεί καταστροφές», αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο γνωστός μετεωρολόγος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνει επίσης «μακάρι να βγω ψεύτης και να έρθουν οι επόμενες βροχές και καταιγίδες ήπιες ώστε να μην προκαλέσουν άλλα προβλήματα. Εύχομαι και ελπίζω, το σημερινό συμβάν στα δυτικά της Αττικής, να είναι και το τελευταίο» και συμπληρώνει:

«Όσο και αν προσπαθώ να υπηρετώ την επιστήμη της Μετεωρολογίας και να προλαβαίνω τις βίαιες καιρικές μεταβολές ώστε να ενημερώνω εγκαίρως τους πολίτες μας, πάντα ο καιρός θα έχει τον τελευταίο λόγο. Και αυτή τη φορά, η μανία της φύσης ήταν τόσο δυνατή, που πήρε μαζί της και ανθρώπινες ζωές. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στις οικογένειες και τους οικείους των νεκρών της Μάνδρας».

Πηγή