Τι απάντησε η Σκορδά όταν την ρώτησαν εάν θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Λιάγκα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τι απάντησε η Σκορδά όταν την ρώτησαν εάν θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Λιάγκα

post-feature-imageΣτην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, «Ψέμα στο Ψέμα», βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Δευτέρας. «Το ψέμα δεν μου αρέσει καθόλου. Αν το ξεκινήσεις, το ένα ψέμα φέρνει το άλλο. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να μη λέμε καθόλου ψέματα, αλλά γενικά δεν μου αρέσει», δήλωσε η Φαίη Σκορδά στους δημοσιογράφους.

Για κάποια δημοσιεύματα που την θέλουν στα μαχαίρια με τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια απάντησε: «Πολλές φορές τυχαίνει να διαβάσω πράγματα που δεν ισχύουν, όχι μόνο για μένα αλλά και για άλλους. Κάποιες φορές είναι λάθος το ρεπορτάζ, κάποιες άλλες όχι. Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε».

Και αν αναρωτιέστε αν θα πάει η Φαίη Σκορδά καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και το αντίστροφο: «Δεν το έχουμε συζητήσει αν θα πάω καλεσμένη στο Late Night. Νομίζω πως όχι. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Τώρα έτσι όπως το συζητάμε τελείως αυθόρμητα, νομίζω πως όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά, η Φαίη, ενώ συμπλήρωσε πως και ο Γιώργος, δεν θα βρεθεί καλεσμένος στο Πρω1νό.

Δείτε το βίντεο: