(ΦΩΤΟ) Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

(ΦΩΤΟ) Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»

(ΦΩΤΟ) Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»Ο Γιώργος Λιάγκας, χθες, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία του στην οποία φαίνεται να είναι χτυπημένος με τσιρότα στο πρόσωπο του. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου απόρησαν και ανησύχησαν με τη φωτογραφία του παρουσιαστή, αλλά υπήρξαν και εκείνοι που του…εύχονταν να πάθει τα χειρότερα.
Μετά από όσα διάβασε ο Γιώργος Λιάγκας στα σχόλια της εικόνας αποφάσισε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο. Αναρτώντας στο προφίλ του το trailer του σημερινού επεισοδίου της εκπομπής του,late night, έγραψε:
«Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω, να πάθω καρκίνο και να φάω ξύλο!!! Σίγουρα κάποιος που θα πρέπε να τα λέει όλα αυτά είναι ο Γιώργης ο Λιάγκας με τόσα που του σούρνουν καθημερινά… προς πληροφόρηση δεν θα κάνω το χατήρι σε κανέναν, ούτε καν στον Λιάγκα, να σταματήσω το χιούμορ μου… Τα λέμε τα μεσάνυχτα… .στα ξενυχτάδικα!».
Δείτε την ανάρτηση με τα τσιρότα και παρακάτω την απάντηση του παρουσιαστή:




liagas_2.png