Έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Έβαλε τα κλάματα ο Νεϊμάρ!

Η Βραζιλία νίκησε 3-1 την Ιαπωνία σε φιλικό, ο Νεϊμάρ σκόραρε με πέναλτι, έχασε το δεύτερο που εκτέλεσε, ενώ έκλαψε στη συνέντευξη τύπου από τα λόγια του προπονητή του, Τίτι (videos)
Η εθνική Βραζιλίας νίκησε 3-1 την Ιαπωνία σε διεθνές φιλικό που διεξήχθη στο "Stade Pierre-Mauroy" (το γήπεδο της Λιλ), με τον Νεϊμάρ να βάζει τα κλάματα στη συνέντευξη τύπου!

Ρωτήθηκε φυσικά για τις φήμες περί κακής σχέσης με τον προπονητή του στην Παρί Σεν-Ζερμέν, Ουνάι Έμερι και τόνισε πως έχει βαρεθεί να ακούει πως έχει πρόβλημα με αυτόν ή με τον Καβάνι.

"Είμαι πολύ καλά στο Παρίσι, είμαι χαρούμενος", τόνισε ο Νεϊμάρ και συνέχισε: "Πάντως, υπάρχει κάτι που με ενοχλεί πολύ - δεν έχω πρόβλημα με τον Καβάνι, δεν έχω πρόβλημα με τον Έμερι. Θέλω να σταματήσετε να δημιουργείτε ιστορίες. Ήρθα για να βοηθήσω, να συνεισφέρω, ήρθα να βοηθήσω τον προπονητή μου".

"Με ενοχλεί πολύ όλο αυτό, μίλησα μέχρι και με τον Τίτι για το ζήτημα (προπονητής της Βραζιλίας). Σας ζητώ λοιπόν να σταματήσετε. Είμαι ρεαλιστής, δεν μου αρέσουν οι (ψεύτικες) ιστορίες".

Εν συνεχεία μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τίτι, τα λόγια του οποίου συγκίνησαν τον Νεϊμάρ, ο οποίος τον ευχαρίστησε με... κάτι σαν αγκαλιά και αποχώρησε δακρυσμένος.

"Δουλεύουμε μαζί 1.5 χρόνο και είμαστε αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλο", ανέφερε ο Τίτι και συνέχισε: "Έχω βαρεθεί να ακούω -Ο Τίτι έχει πρόβλημα με τον Νεϊμάρ-. Μπορώ να σας μιλήσω για τον χαρακτήρα του, για το πόσο σπουδαίος είναι στα αποδυτήρια.

"Είμαστε άνθρωποι, κάποιες φορές κάνουμε λάθη και αντιδρούμε με λάθος τρόπο. Και εγώ έχω κάνει λάθη στην καριέρα, αλλά πρέπει να αμφισβητούμε με τη φύση κάποιου. Μπορώ να σας μιλήσω για τον χαρακτήρα, για τη φύση και τη σπουδαία καρδιά που έχει ο Νεϊμάρ".


Ο αγώνας Μέσω του VAR η Βραζιλία κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ στο 10', ενώ στο 17' ο επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν εκτέλεσε ξανά πέναλτι (και πάλι σωστά δόθηκε), όμως αυτήν τη φορά απέκρουσε ο Καουασίμα. Μετά το κόρνερ από την απόκρουση του τερματοφύλακα της Μες, οι Ιάπωνες δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και με εξαιρετικό δεξί σουτ του Μαρσέλο έγινε το 2-0. Στο ίδιο λεπτό που χάθηκε το πέναλτι. Από ασίστ του Ντανίλο ο Γκαμπριέλ Ζεζούς πέτυχε το τρίτο γκολ των Βραζιλιάνων στο 36' και ο Μακίνο στο 63' μείωσε για τους Ιάπωνες, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Κίτρινη στον Νεϊμάρ μέσω VAR VAR δεν χρησιμοιήθηκε μόνο για το πέναλτι, αλλά και για μία φάση που ο Νεϊμάρ χτύπησε αντίπαλό του στο 55' και τελικά πήρε κίτρινη κάρτα. Σε διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε τον Σακάι και δέχτηκε την κάρτα χωρίς διαμαρτυρία.

ΙΑΠΩΝΙΑ: Καουασίμα, Σακάι, Γιοσίντα, Μακίνο, Ναγκατόμο, Χασέμπε (70' Ινούι), Γιαμαγκούτσι, Ιντεγκούτσι (86' Έντο), Κούμπο (46'Ασάνο), Χαραγκούτσι (70' Μοριόκα), Οσάκο (80' Σουγκιμότο).
ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον (46' Κάσιο), Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Ζέμερσον, Μαρσέλο (59' Αλέξ Σάντρο), Καζεμίρο, Φερναντίνιο, Ζιουλιάνο (80' Ρενάτο Αουγκούστο), Ουίλιαν (71' Τάιζον), Νεϊμάρ (71' Ντόουγκλας), Γκαμπριέλ Ζεζούς (58' Ντιέγκο Σόουζα).
*χαμένο πέναλτι 17' Νεϊμάρ (απόκρουση Καουασίμα)

Ιαπωνία - Βραζιλία 1-3