Σοκ στην Πάτρα! Στην Εντατική Έλληνας ποδοσφαιριστής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Σοκ στην Πάτρα! Στην Εντατική Έλληνας ποδοσφαιριστής

post-feature-imageΏρες αγωνίες για την οικογένεια του Σπύρου Αβράμη, ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου του Ρίου.

Την περασμένη Πέμπτη (2/11) ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Πάτραι ανέβασε υψηλό πυρετό και το Σάββατο (4/11) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ο πυρετός δεν είχε υποχωρήσει. Οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι σοβαρό και ο παίκτης πήρε εξητήριο.

Όμως, ο πυρετός δεν υποχωρούσε και ο Σπύρος Αβράμης μεταφέρθηκε και πάλι στο Νοσοκομείο, όπου και πάλι οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο και του συνέστησαν να ξεκουραστεί. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (6/11) και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο έμπειρος παίκτης νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνεμένος σε σοβαρή κατάσταση και οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Συγκλονίζει το μήνυμα του αδερφού του

Ο αδερφός του παίκτη έστειλε το μήνυμά του στα social media, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. «Παιχταρά μου όμορφε, πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου. Μόνος σου», έγραψε αρχικά.

Και συνεχίζει: «Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγώνα, εδώ στο Ρίο, στην ΜΕΘ, και είμαστε όλοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιατί κάνεις καλό παιχνίδι. Οι γιατροί μας λένε πως είσαι Τεράστιος Παίχτης! Δώστα όλα παιχταρά μου, είναι δικός σου ο αγώνας! Και φέρε ακόμα ένα μετάλλιο σπίτι, που μας έχεις φέρει τόσα. Γιατί είσαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητής! Όλες οι προσευχές μας μαζί σου Αδερφέ μου. Πάρε αυτόν τον αγώνα και γέμισε μας χαρά! Σ’ αγαπάω Αδερφέ μου».