Συναγερμός! Απειλές για πτήσεις τουρκικών αεροπορικών εταιρειών! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Συναγερμός! Απειλές για πτήσεις τουρκικών αεροπορικών εταιρειών!

post-feature-imageΜια υπόθεση με αρκετά «θολά» σημεία βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη. Και αφορά σε εκατοντάδες πτήσεις τουρκικών αεροπορικών εταιρειών. «Απειλές'» για πτήσεις αεροσκαφών τουρκικών αεροσκαφών σήμαναν συναγερμό στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης! Τις πληροφορίες μεταφέρει το Reuters, με πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης να αναπαράγουν την είδηση.

Οι «απειλές» για τις πτήσεις

Οι αρχές του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης ανακοίνωσαν πως έκλεισαν δέκα πύλες το μεσημέρι της Δευτέρας, 13.11.2017. Πολλές πτήσεις καθυστέρησαν. Αφορμή οι πληροφορίες που τους έδωσαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες κάνουν λόγο για «απειλές» που αφορούν σε όλες τις πτήσεις της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Atlas Global, που έχουν ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε πως ερευνά την υπόθεση, μετά από ένα ύποπτο περιστατικό στο αεροδρόμιο.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε πως η αστυνομία ακύρωσε την απογείωση ενός αεροσκάφους, καθώς διεξήγαγε την έρευνα.

Το Reuters ακόμη αναφέρει πως εκπρόσωπος της εταιρείας Atlas Global δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει. Τόνισε όμως πως θα ακολουθήσει επίσημη δήλωση της εταιρείας αργότερα. Πάντως η όλη υπόθεση είναι πρωτόγνωρη. Τις ακριβείς λεπτομέρειες θα τις μάθουμε οσονούπω, ωστόσο σπάνια υπάρχουν απειλές για όλες τις πτήσεις μιας εταιρείας, κάτι που έφερε και τον συναγερμό που προαναφέραμε.

Η ενημέρωση του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης

Ο επίσημος λογαριασμός του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης, στο Twitter, ενημέρωσε τους επιβάτες για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

«Εξαιτίας αστυνομικής έρευνα, εκκενώσαμε τις πύλες C30-39. Αναμένονται μερικές καθυστερήσεις. Δείτε την πορεία της πτήσης σας στο cph.dk ή στην εφαρμογή του αεροδρομίου«, ανέφερε το tweet.

Με δεύτερο tweet, λίγη ώρα αργότερα, τόνιζε:

«Το αεροδρόμιο λειτουργεί πλέον ομαλά. Μόνο μερικές καθυστερήσεις – παρακαλούμε δείτε την πορεία της πτήσης σας στο cph.dk ή στην εφαρμογή του αεροδρομίου. Απολογούμαστε«.

Με πληροφορίες από: Reuters