Θώπευσε γυναίκα την ώρα που έκανε τζόκινγκ και το μετάνιωσε πικρά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Θώπευσε γυναίκα την ώρα που έκανε τζόκινγκ και το μετάνιωσε πικρά

post-feature-imageΣτην αναζήτηση ενός άντρα βρίσκεται η αστυνομία στο Σολτ Λέικ Σίτι των ΗΠΑ, ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι, ζητώντας μάλιστα και τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του. Όπως έγινε γνωστό, ο άντρας δέχτηκε μαχαιριές από μια γυναίκα που θώπευσε την ώρα που εκείνη έκανε τζόκινγκ σε ένα πάρκο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου και, σύμφωνα με τον αστυνομικό Γκρεγκ Γουίλκινγκ, ένας ενήλικας άντρας θώπευσε μια γυναίκα, η οποία όχι μόνο αντέδρασε, αλλά αντεπιτέθηκε κιόλας.

«Προφανώς κουβαλάει ένα μικρό μαχαίρι μαζί της και το είχε στο χέρι της έτοιμο να το χρησιμοποιήσει αν χρειαζόταν», σημείωσε.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η γυναίκα πρέπει να χτύπησε αρκετές φορές τον άντρα με το μαχαίρι. Σύμφωνα με την ίδια, ο άντρας άρχισε να τρέχει στη συνέχεια προς μια κοντινή στάση λεωφορείου.

Έρευνα έχει πραγματοποιηθεί σε κοντινά νοσοκομεία για ασθενή με τραύματα από μαχαίρι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η αστυνομία έχει στα χέρια της το μαχαίρι και κάνει έρευνες για το DNA του άντρα προκειμένου να τον εντοπίσει.

Η γυναίκα κουβαλάει το μαχαίρι μαζί της την ώρα που τρέχει, καθώς φοβάται ότι θα δεχτεί κάποια επίθεση. «Είναι ακραίο, αλλά σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε υπέρ της. Ήταν προετοιμασμένη και αντεπιτέθηκε», δήλωσε ο Γουίλκινγκ.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο άντρας φέρει ελαφρά τραύματα στο στήθος και τα χέρια του.

Πηγή