Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη κακοποιών στην κάμερα - ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη κακοποιών στην κάμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη κακοποιών στην κάμερα - ΒΙΝΤΕΟΣτα χέρια της αστυνομίας έπεσε η συμμορία που είχε διαπράξει εκατοντάδες κλοπές σε περίπτερα και ληστείες σε διερχόμενους οδηγούς.
Στο βίντεο καταγράφεται η επεισοδιακή καταδίωξη των επικίνδυνων κακοποιών από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής (Υ.Α.Δ.Α.) κατά την οποία υπήρξε εμβολισμός υπηρεσιακού οχήματος, ενώ οι αδίστακτοι κακοποιοί συνελήφθησαν.
Στις εικόνες, που προβλήθηκαν στο δελτίο της ΕΡΤ, τα συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας καταδιώκουν στη Λεωφόρο Αχαρνών τους επικίνδυνους ληστές, οι οποίοι επιβαίνουν σε δύο κλεμμένα αυτοκίνητα και στρίβουν απότομα δεξιά σε ένα στενό.
Στο επόμενο πλάνο, το πρώτο κλεμμένο αυτοκίνητο χτυπάει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ο οδηγός του δεύτερου κάνει όπισθεν και προσπαθεί να διαφύγει προς το κέντρο της Αθήνας.
Τα αυτοκίνητα της Ασφάλειας δημιουργούν κλοιό, ο ληστής εμβολίζει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και προσπαθεί να διαφύγει με ελιγμούς, αλλά δεν τα καταφέρνει και το όχημα ακινητοποιείται.
Οι τέσσερις κακοποιοί κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και αρχίζουν να τρέχουν. Οι αστυνομικοί μετά από συμπλοκή καταφέρνουν και ακινητοποιούν τους τρεις.
Το άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο με τους δύο συνεργούς τους, αφού προσέκρουσε σε αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Τιθορέας, κατάφερε να διαφύγει και βρέθηκε μετά από αναζητήσεις έξω από καταυλισμό στον Ασπρόπυργο.