Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δασκάλα που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους


  • Η δασκάλα Μουσικής αντικαταστάθηκε από άλλον εκπαιδευτικό
  • Οι γονείς του μαθητή είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους μέσω επιστολής διαμαρτυρίας
  • Σε καταγγελίες είχαν προχωρήσει και οι γονείς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου προς το υπουργείο Παιδείας
Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τη δασκάλα στον Άλιμο που έβαλε τους μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους, η δασκάλα Μουσικής εν τέλει τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ στην θέση της πήγε άλλος εκπαιδευτικός.
Αναλυτικότερα, όπως προκύπτει από πληροφορίες του alimosonline.gr, η εν λόγω καθηγήτρια μουσικής αντικαταστάθηκε μετά από τις καταγγελίες των γονιών του μαθητή.
Μάλιστα, οι γονείς του μαθητή είχαν ήδη εκφράσει τις διαμαρτυρίες τους μέσω επιστολής διαμαρτυρίας που εστάλη στις 22 Σεπτεμβρίου από μητέρα μαθητή της Γ’ Δημοτικού προς τον διευθυντή του σχολείου με κοινοποίηση στην προϊστάμενη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.

Σε καταγγελίες είχαν προχωρήσει και οι γονείς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου προς το υπουργείο Παιδείας.

Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου όταν ένας μαθητής «τόλμησε» κατά τη διάρκεια του μαθήματος της μουσικής να προσποιηθεί ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και ζήτησε από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημά τους και να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.
«Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες για να σταματήσει», φέρεται να τους προέτρεψε.
Κάποια από τα παιδιά έμειναν ακίνητα ενώ τα περισσότερα υπάκουσαν στην εντολή της δασκάλας και άρχισαν να χτυπάνε τον συμμαθητή τους.
Το παιδί προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να γλιτώσει, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν σε μια γωνία και συνέχισαν να τον βαρούν στο κεφάλι.