Πήλιο: Κοίταξε το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού και κατάλαβε το μεγάλο του λάθος – Ανάβει φωτιές η καταγγελία! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Πήλιο: Κοίταξε το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού και κατάλαβε το μεγάλο του λάθος – Ανάβει φωτιές η καταγγελία!

Η υπόθεση και τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν προκαλούν αναστάτωση στο Πήλιο. Μια στάση σε ΑΤΜ άρχισε να αποκαλύπτει την αλήθεια...

Θύμα απάτης από γνωστό του έπεσε 87χρονος από το Πήλιο. Ο ηλικιωμένος έδωσε την τραπεζική του κάρτα και τους κωδικούς σε 47χρονο γνωστό του προκειμένου να τον βοηθά στις αναλήψεις και εκείνος φέρεται ότι αφαίρεσε τμηματικά σε διάστημα ενός έτους από τον λογαριασμό, ποσό ύψους 4.000 ευρώ εν αγνοία του.

Οταν ο ηλικιωμένος άνδρας διαπίστωσε την υπεξαίρεσε σε βάρος του, κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου. Εναντίον του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, ενώ δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Η υπόθεση προκαλεί συζητήσεις στην τοπική κοινωνία καθώς τόσο ο 87χρονος όσο και ο άνθρωπος που βάζει στο στόχαστρο ήταν γνωστοί. Η έρευνα της αστυνομίας για την υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Διάρρηξη στο δημαρχείο Ζαγοράς

Το δημαρχείο της Ζαγοράς έβαλαν στόχο τους κάποιοι για να κλέψουν και τελικά φαίνεται πως τα κατάφεραν, αφού το πρωί της περασμένης Δευτέρας έκπληκτοι οι υπάλληλοι και ο δήμαρχος διαπίστωσαν ότι είχε παραβιαστεί το κτίριο και οι κλέφτες είχαν «σηκώσει»το χρηματοκιβώτιο και τα 4.000 ευρώ που φυλλάσονταν μέσα.

Υπολογίζεται ότι η διάρρηξη έγινε από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι την νύχτα της Κυριακής, χρονικό διάστημα που το παραδοσιακό κτίριο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στο Πήλιο, ήταν κλειστό.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες φαίνεται ότι παραβίασαν πόρτα που υπάρχει στην πίσω πλευρά του δημαρχείου, προς την πλευρά της πλατείας και η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να σχετίζεται το συμβάν με τις διαρρήξεις και στα δημαρχεία Αγιάς και Κιλελέρ της Λάρισας, όπου και εκεί διαπιστώθηκαν διαρρήξεις σήμερα το πρωί.

Πηγή: taxydromos.gr