ΑΕΚ: Πληρώνει για Λιβάγια (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΑΕΚ: Πληρώνει για Λιβάγια (photos)

ΑΕΚ: Πληρώνει για Λιβάγια (photos)Σε ανοικτή επικοινωνία με την Λας Πάλμας βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΚ προκειμένου να τελειώσει άμεσα το θέμα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Μάρκο Λιβάγια, πληρώνοντας την ρήτρα που υπάρχει στην συμφωνία.
Ο Κροάτης επιθετικός έχει καταφέρει να «κολλήσει» εξαιρετικά με την φιλοσοφία και την ιδιοσυγκρασία της Ένωσης, ενώ πολύτιμες είναι και οι λύσεις που προσφέρει για το «συγκρότημα» του Μανόλο Χιμένεθ στην «μάχη» που δίνει ο «Δικέφαλος» για την επιστροφή του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην ΑΕΚ εμφανίζονται καθ’ όλα ευχαριστημένοι από την παρουσία του δυναμικού φορ και για τον λόγο αυτό, θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση της παραμονής του, μια και είναι ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Λας Πάλμας, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τους Ισπανούς.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με την «Live Sport» οι άνθρωποι του «Δικέφαλου» βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τους διοικούντες την Λας Πάλμας, ούτως ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να πληρωθεί 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτελεί την ρήτρα που υπάρχει στην συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Σε περίπτωση που προχωρήσει το deal χωρίς κάποιο… εμπόδιο, τότε ο Μάρκο Λιβάγια θα κληθεί από την διοίκηση της Ένωσης, ούτως ώστε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο θα είναι τριών ετών, όπως έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ θα μπει ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ. onsports.gr