Μητέρα έδεσε τον 9χρονο γιο στην οροφή του βαν και είχε και επιχείρημα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Μητέρα έδεσε τον 9χρονο γιο στην οροφή του βαν και είχε και επιχείρημα

post-feature-imageΈνα βανάκι με οδηγό μια νεαρή γυναίκα, μια πλαστική πισίνα στην οροφή της και από πάνω ένα αγοράκι 9 ετών δεμένο που κυκλοφορεί στον δρόμο σίγουρα θα έκανε εντύπωση στον καθένα.

Την εικόνα αυτή είδε ένας άνθρωπος στο Σόκβιλ, περίπου 32 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλγουόκι των ΗΠΑ και κάλεσε την αστυνομία να το καταγγείλει.

Η 28χρονη μητέρα και οδηγός βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, καθώς έδεσε τον μικρό της γιο στην οροφή για να… συγκρατεί την πλαστική πισίνα που μόλις είχαν αγοράσει και δεν χωρούσε στο αμάξι.

Μάλιστα η μητέρα Amber Schmunk φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι θεώρησε ότι αυτό που έκανε ήταν εντάξει, καθώς και ο δικός της πατέρας της επέτρεπε να κάνει παρόμοια πράγματα όταν ήταν μικρή.

Η γυναίκα κατηγορείται τώρα ότι έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του παιδιού και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 11 Νοεμβρίου.Πηγή: newsbeast.gr