Αυτός ο άνδρας ζει στην κορυφή ενός βράχου 40 μέτρα πάνω από το έδαφος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Αυτός ο άνδρας ζει στην κορυφή ενός βράχου 40 μέτρα πάνω από το έδαφος


Ο άνδρας του βίντεο προτιμά την ησυχία της εξοχής και όχι τους ρυθμούς της πόλης. Ζει στην κορυφή ενός βράχου μακριά από όλους και από όλα...

Το κτίριο Katskhi pillar βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου, 40 μέτρα από την επιφάνεια της γης. Εκεί ζει ένας άνδρας αποκομμένος από τον πολιτισμό και προσκολλημένος στην ηρεμία ενός μοναδικού φυσικού τοπίου.

Στην κορυφή του βουνού βρίσκεται ένα σπιτάκι και ένα μικρό εκκλησάκι που χρονολογείται χιλιάδων ετών. Το σπίτι ήταν ακατοίκητο για αιώνες μέχρι που το 1944 ένας ταξιδιώτης αποφάσισε να κάνει αναρρίχηση στον βράχο.

Μόλις κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του, έμεινε έκπληκτος από την ομορφιά του γραφικού τοπίου και την θέα 360 μοιρών. Όταν ανέβηκε βρήκε απομεινάρια ανθρώπινης δραστηριότητας στο σπίτι όπως ξύλινα έπιπλα, κατσαρόλες και ξύλα για φωτιά.

Αποφάσισε λοιπόν μετά από μερικά χρόνια, να κατοικήσει ακριβώς εκεί. Στον βράχο που είναι τόσο απομακρυσμένος από την ζωή στην πόλη και τόσο κοντά σε μια άλλη γαλήνια ζωή με ήρεμους ρυθμούς που κάνει τον ταξιδιώτη ευτυχισμένο. Έφτιαξε ανεμόσκαλα την οποία κατεβαίνει δύο φορές την εβδομάδα και αγοράζει τα απαραίτητα για την ζωή του στο μικρό σπιτάκι πάνω στον βράχο.

Εσείς θα μπορούσατε να ζήσετε ποτέ τόσο μακριά από όλους και τόσα ψηλά από όλα; Δείτε το βίντεο: