Ιαπωνία: Σιδηροδρομική εταιρεία απολογείται για δρομολόγιο που ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ιαπωνία: Σιδηροδρομική εταιρεία απολογείται για δρομολόγιο που ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα

Σιδηροδρομική εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε για δρομολόγιο που ξεκίνησε 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα του προγραμματισμένου, λόγω ανθρώπινου λάθους.
Η διοίκηση της Tsukuba Express, τρένα της οποίας εκτελούν το δρομολόγιο Τόκιο - Τσουκούμπα, ανέφερε ότι «απολογείται ειλικρινά για την ταλαιπωρία» την οποία ενδεχομένως να προκάλεσε.
Το τρένο ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 9:44:40 τοπική ώρα, ωστόσο τελικώς αναχώρησε στις 9:44:20. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξεπλάγησαν από την απολογία της εταιρείας.
Το λάθος οφείλεται στο γεγονός ότι το προσωπικό δεν ήλεγξε λεπτομερώς το πρόγραμμα των δρομολογίων, με αποτέλεσμα το τρένο να ξεκινήσει νωρίτερα.
Η εταιρεία, ωστόσο, διευκρινίζει ότι κανένας πελάτης - επιβάτης δεν διαμαρτυρήθηκε για την μικρή αλλαγή... πλάνων στην αναχώρηση από τον σταθμό Μινάμι Ναγκαρεγιάμα, βορείως του Τόκιο.
Το δρομολόγιο από την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας στην Τσουκούμπα διαρκεί 45 λεπτά.
Στην χώρα της Άπω Ανατολής, είναι πολύ σπάνιο τα τρένα, που θεωρούνται από τα πλέον αξιόπιστα και σύγχρονα του πλανήτη, να ξεκινούν διαφορετική ώρα από την προγραμματισμένη.
Εντυπωσιασμένοι χρήστες τρένων από όλο τον κόσμο αναμετέδωσαν την ιστορία, ιδιαίτερα στη Μεγάλη Βρετανία όπου οι καθυστερήσεις στους σιδηροδρόμους είναι συχνό φαινόμενο.
naftemporiki.gr