Το σπίτι με τη λίμνη των 14 εκατ. δολ. της Λονγκόρια (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Το σπίτι με τη λίμνη των 14 εκατ. δολ. της Λονγκόρια (photos)

post-feature-imageΑγόρασε πριν από μόλις δύο χρόνια το σπίτι της από τον συνάδελφό της Τομ Κρουζ. Και η Εύα Λονγκόρια αναμένεται να βγάλει τρελά λεφτά από τη μεταπώληση του απομονωμένου σπιτιού της στο Χόλιγουντ, καθώς η τιμή που ζητά αγγίζει τα 14 εκατομμύρια δολάρια.

Η ίδια ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο της σπίτι αξίας 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων που βρίσκεται στην κορυφαία περιοχή Beverly Crest στο Λος Άντζελες και προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» το εκπληκτικό σπίτι των τριών υπνοδωματίων.
Το τεράστιο συγκρότημα, το οποίο έχει έκταση 11.000 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει εκπληκτική θέα, μια κύρια κατοικία με δύο μικρά στούντιο και έναν ξενώνα.

Στο εσωτερικό του, μπορεί να βρει κανείς μια ιταλική κουζίνα αγροτικού στυλ και ένα σαλόνι με ένα τεράστιο τζάκι. Ο αυτόνομος ξενώνας διαθέτει τη δική του κουζίνα καθώς και τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια.

Μέσα σε όλα αυτά περιλαμβάνεται πισίνα και σπα.
Η 42χρονη ηθοποιός, λέγεται ότι μετακομίζει στο νέο της σπίτι που μοιράζεται με τον σύζυγό της Τζόσε Μπαστόν, που πρόσφατα ανακαινίστηκε και διαθέτει 8 κρεβατοκάμαρες και 10 μπάνια, καθώς και ένα κελάρι και ιδιωτικό γήπεδο τένις.

Η Εύα Λονγκόρια αγόρασε το σπίτι το 2015 για 11,4 εκατομμύρια δολάρια από τον Τομ Κρουζ.