Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σοκαριστική λεπτομέρεια από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σοκαριστική λεπτομέρεια από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! (video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η σοκαριστική λεπτομέρεια από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! (video)Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, αποκαλύπτοντας μια σοκαριστική λεπτομέρεια, όπως τόνισε η ίδια. 

«Θα σου πω μια σοκαριστική λεπτομέρεια: Το γραφείο του Θέμη είναι στην Ασκληπιού, αλλά 30 νούμερα περίπου πιο πριν. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η είδηση, πριν βγάλουν ονόματα και διευθύνσεις και ακριβή στοιχεία, η πρώτη είδηση ήταν “νεκρός ποινικολόγος από επίθεση στο γραφείο του στην Ασκληπιού”. 

Εγώ, ευτυχώς, εκείνη την ώρα κοίμιζα τα παιδιά και δεν έτυχε να το δω και να σοκαριστώ, αλλά η αδερφή του Θέμη η μικρή, η δική μου αδερφή έτυχε και είδαν αυτή την πρώτη είδηση χωρίς στοιχεία, άρχισαν να παίρνουν τον Θέμη, ο Θέμης, κλασικά, είναι… δυσεύρετος μέσα στην ημέρα λόγω των ραντεβού και της καθημερινότητάς του και δεν το σήκωνε. Οπότε θέλω να σου πω ότι στην αρχή φοβηθήκαμε μήπως έχει συμβεί κάτι και στον ίδιο. Εμένα με πήρε και μου είπε ότι είναι καλά…», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.