Βάια Οικονόμου: Βρέθηκε η 47χρονη μητέρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Βάια Οικονόμου: Βρέθηκε η 47χρονη μητέρα

Βάια Οικονόμου: Βρέθηκε η 47χρονη μητέραΑίσιο τέλος είχε το μυστήριο της εξαφάνισης της 47χρονης μαθηματικού, η οποία αγνοείτο από τις 6 Οκτωβρίου.
Οι φόβοι των δικών της ανθρώπων ότι κάτι κακό είχε συμβεί δεν επαληθεύτηκαν... Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Βάια Οικονόμου φιλοξενείτο σε γνωστό μοναστήρι στα διοικητικά όρια της Κοζάνης και της Καστοριάς και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική.
Την ταυτότητα τη γυναίκας που αγνοείτο εξακρίβωσε η Αστυνομία όταν ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από τις νοσοκομειακές αρχές.
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν ακολούθως τα συγγενικά πρόσωπα της γυναίκας, η οποία είναι καλά στην υγεία της και, όπως όλα δείχνουν, αύριο Παρασκευή (20/10) θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το ιστορικό της εξαφάνισης

Σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 47χρονης Βάιας Οικονόμου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης. 
Η 47χρονη καθηγήτρια και μητέρα παρέμενε άφαντη για πολλές ημέρες, με τις Αρχές να εξετάζουν νέες μαρτυρίες που έρχονταν στο φως της δημοσιότητας.
Μάλιστα το αυτοκίνητο της 47χρονης έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Η Αστυνομία δεν απέκλειε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ είχαν κληθεί για συμπληρωματικές καταθέσεις συγγενικά της πρόσωπα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος σε εκπομπή του Star, είχε ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών και στα τηλέφωνα του συζύγου.
Ο θείος της μιλώντας στην εκπομπή του Star ανέφερε πως δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της Βάιας Οικονόμου.
Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε πως αποκλείει την πιθανότητα να έκανε η ίδια κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως το 2014 είχε προσπαθήσει να κάνει δεύτερο παιδί, με εξωσωματική, γιατί της το ζητούσε η κόρη της.
Για την εξαφάνισης της μαθηματικού είχε εκδοθεί Silver Alert.
exafanisi2
newsbomb.gr