Η τρυφερή εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την ημέρα των γενεθλίων της! Η τούρτα, η αποκάλυψη για την ηλικία και οι οικογενειακές στιγμές! (βίντεο) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η τρυφερή εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την ημέρα των γενεθλίων της! Η τούρτα, η αποκάλυψη για την ηλικία και οι οικογενειακές στιγμές! (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε και σήμερα τους τηλεθεατές της, πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μιλήσει για κάτι άλλο από τα γενέθλιά της.
«Σβήσαμε πολλές τούρτες, σβήναμε κάθε μέρα και μία άλλη. Σας ευχαριστώ θερμά όλους για τις ευχές! Και εσάς και τους τηλεθεατές!» είπε η ωραία Ελένη, για τα γενέθλιά της, και συνέχισε:
«Κόβαμε κάθε μέρα και μια τούρτα, άντε πάλι φτου κι από την αρχή. Ευτυχώς που η οικογένεια δε σε ρωτάει συνέχεια να σου θυμίζουν πόσων χρονών είσαι. Μου έβαλαν τρία κεράκια, που το 3 δεν ταιριάζει ούτε με την αρχή, ούτε το τέλος της ηλικίας μου!
Κι εμείς πολύ το γιορτάσαμε το παϊδάκι εκεί που είμασταν! Όλα καλά, τώρα επέστρεψαν τα παιδιά στα σχολεία κι εμείς στις δουλειές μας!» είπε, δίνοντάς μας ορισμένες πληροφορίες για το πώς πέρασε τα γενέθλιά της.Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: 
www.youweekly.gr