Τρομερή αποκάλυψη για τον Παντελή Παντελίδη: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί στον τάφο του! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Τρομερή αποκάλυψη για τον Παντελή Παντελίδη: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί στον τάφο του!

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένα παιδί που μεγάλωσε με την οικογένειά του και πάντα τους ήθελε δίπλα του.
Το τελευταίο διάστημα είχε αποφασίσει να πάρει το δικό του σπίτι μιας και με τις πολλές υποχρεώσεις , τα ταξίδια και τα LIVE του ήθελε όσο ήταν στην Αθήνα να έχει τον δικό του χώρο ώστε να μπορεί να γράφει και να περνάει τον προσωπικό του χρόνο.
Ο Παντελής όπως τον γνώριζα εγώ και όσο θέλησα να μπω στην δική του καθημερινότητα κατάλαβα οτι είχε όνειρα να κάνει την δική του οικογένεια. Γι αυτό όταν γνώριζε ένα κορίτσι και έβλεπε οτι ταίριαζε μαζί του τα έδινε όλα. Οι ατάκες του άλλωστε » θα σε παντρευτώ » , «θέλω να κάνω παιδί » δε μπορούν να ξεχαστούν. Ήθελε να κάνει παιδιά, αγαπούσε τα παιδιά. Ήθελε να τον αγαπάει ένα κορίτσι γιατί ήταν ο Παντελής και οχι ο τραγουδιστής Παντελίδης.
Κάτι που δεν είχε βρεθεί δίπλα εκτός απο ένα κορίτσι που πραγματικά τον αγάπησε και την αγάπησε αλλά το τελευταίο διάστημα είχαν χαράξει διαφορετικούς δρόμους στην ζωή τους. Ιστορίες άπειρες και κεφάλαια πολλά στα όσα έζησε ο φίλος μας….

Πηγή: www.athensmagazine.gr
Via: www.newspistol.gr