Τα ενοίκια την είχαν φτάσει στα όρια της χρεωκοπίας. Έτσι αποφάσισε να επενδύσει σε αυτό το μικροσκοπικό σπίτι!To εσωτερικό του όμως συναρπάζει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Τα ενοίκια την είχαν φτάσει στα όρια της χρεωκοπίας. Έτσι αποφάσισε να επενδύσει σε αυτό το μικροσκοπικό σπίτι!To εσωτερικό του όμως συναρπάζει!

Τα ενοίκια την είχαν φτάσει στα όρια της χρεωκοπίας. Έτσι αποφάσισε να επενδύσει σε αυτό το μικροσκοπικό σπίτι!To εσωτερικό του όμως συναρπάζει!Στις μέρες μας, δεν είναι καθόλου εύκολο να συντηρήσεις ένα σπίτι. Με τις τιμές στα ύψη, το ενοίκιο και όλα τα χρέη, είναι δύσκολο να τα βγάλει κανείς πέρα.
Πάρτε για παράδειγμα την Jackie Kemp. Η Jackie, έχει αποφοιτήσει πρόσφατα και μέχρι πρότινος έμενε σε ένα διαμέρισμα στην πόλη Ντένβερ του Κολοράντο, με πολύ υψηλό ενοίκιο. Για να καταλάβετε, η ενοικίαση ενός μικρού διαμερίσματος με ένα υπνοδωμάτιο σε αυτή την πόλη κατά μέσο όρο, κοστίζει 1,413 δολάρια το μήνα.
Ευτυχώς, μετά την αποφοίτησή της, η Jackie είχε μια έξυπνη ιδέα και σύντομα βρήκε μια λύση που λειτούργησε καλά για αυτήν. Θα άφηνε το σπίτι με το μεγάλο ενοίκιο και θα αγόραζε ένα μικροσκοπικό σπίτι!
Ευτυχώς, η Jackie είχε την αμέριστη υποστήριξη των γονιών της. Αφού βρήκε και αγόρασε το μικροσκοπικό της σπίτι της από έναν πωλητή, το τοποθέτησε πίσω από το σπίτι της οικογένειάς της.
Οι γονείς της, έχουν ένα μεγάλο κομμάτι γης που της επιτρέπει να έχει άπλετο χώρο.
Η Jackie καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξοφλήσει όσο το δυνατόν συντομότερα το μικρό της σπίτι αξίας 42.000 δολαρίων, ώστε να μπορέσει έπειτα να βρει ένα δικό της κομμάτι γης.
Όσον αφορά το εσωτερικό αυτού του σπιτιού, έχει όλα όσα μπορεί κανείς να βρει σε ένα κανονικό διαμέρισμα στούντιο. Υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, ένα γραφικό κρεβάτι σε σοφίτα, ακόμη και πλυντήριο και στεγνωτήριο.
Δείτε το πανέμορφο αυτό σπίτι στο ακόλουθο βίντεο!