Times: Ο λογαριασμός του Καμμένου στο Λονδίνο προκαλεί αναταράξεις στην κυβέρνηση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Times: Ο λογαριασμός του Καμμένου στο Λονδίνο προκαλεί αναταράξεις στην κυβέρνηση

Times: Ο λογαριασμός του Καμμένου στο Λονδίνο προκαλεί αναταράξεις στην κυβέρνησηΕως τους Times έφτασε η υπόθεση με τον λογαριασμό που έκανε ο Πάνος Καμμένος κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Λονδίνο.
«Λογαριασμός στο Mandarin Oriental Hotel του Λονδίνου οδηγεί την Ελλάδα σε κρίση», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος στη διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, η οποία κάνει λόγο για σκάνδαλο που απειλεί να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση.
«Ενα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Λονδίνου είναι στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που απειλεί να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση, καθώς ο υπουργός Αμυνας έκανε έναν τεράστιο λογαριασμό κατά τη διήμερη επίσκεψή του τον προηγούμενο μήνα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.  
«Ο Πάνος Καμμένος έμεινε στο Mandarin Oriental Hotel, όπου τα δωμάτια συνήθως κοστίζουν περίπου 600 λίρες τη βραδιά. Μαζί με τη σύζυγό του, ο κ. Καμμένος κατάφερε να κάνει λογαριασμό 2.642 λιρών από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο λογαριασμός, που περιελάμβανε τζογάρισμα σε ρουλέτα και ζάρια, ήρθε στη δημοσιότητα στην Ελλάδα αφότου ο κ. Καμμένος είπε την προηγούμενη εβδομάδα ότι πλήρωσε για τη διαμονή του από την τσέπη του. Aργότερα διαπιστώθηκε ότι υπέβαλε αίτηση για κάλυψη εξόδων», συνεχίζει.
Οι Times σημειώνουν ότι πρόκειται για το ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ είχε φιλοξενήσει ξένους ηγέτες και άλλους επίσημους για τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον το 2011 και αναφέρει ότι η σουίτα κοστίζει 2.580 λίρες.
«Η διαμονή του κ. Καμμένου προκάλεσε νέα θεσμική κρίση στην Ελλάδα. Τον κάλεσαν να παραιτηθεί γιατί τον κατηγορούν ότι παραπλάνησε τους βουλευτές και τους φορολογούμενους», αναφέρει ακόμη η βρετανική εφημερίδα, που θυμίζει ότι «Αρχικά ο κ. Καμμένος είπε οτι είχε χρησιμοποιήσει την πιστωτική κάρτα του για να καλύψει τα προσωπικά του έξοδα και παραδέχθηκε ότι είχε παίξει στο καζίνο, αλλά αρνήθηκε να πει πόσα ξόδεψε».
Μάλιστα, επισημαίνει ότι «τα αντίγραφα των αποδείξεων δείχνουν ότι ο κ. Καμμένος όχι μόνο πλήρωσε με μετρητά, αλλά έκοψε τον λογαριασμό στη διεύθυνση Μεσογείων 227-232, όπου βρίσκεται το υπουργείο Αμυνας».
Το δημοσίευμα καταλήγει ότι η πτώση της δημοτικότητας του Αλέξη Τσίπρα, σε χαμηλό ρεκόρ φέτος, τροφοδοτεί τις φήμες για ανασχηματισμό ή πρόωρες εκλογές. 
iefimerida.gr