Τι περιμένουν να δουν από τη διαθήκη του καρδιολόγου για τη γυναίκα-αράχνη -Στον ανακριτή το ζευγάρι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τι περιμένουν να δουν από τη διαθήκη του καρδιολόγου για τη γυναίκα-αράχνη -Στον ανακριτή το ζευγάρι

Στον ανακριτή για απολογία θα οδηγηθεί σήμερα το σατανικό ζευγάρι των δύο Βουλγάρων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Τι περιμένουν να δουν από τη διαθήκη του καρδιολόγου για τη γυναίκα-αράχνη -Στον ανακριτή το ζευγάριΟ 62χρονος έπεσε νεκρός ανήμερα των γενεθλίων, το πρωί του Σαββάτου, από τις σφαίρες του εραστή της συζύγου του στο δρόμο Σητείας - Μακρύ Γιαλού.

Οι αρχές διαλεύκαναν την ίδια κιόλας μέρα την υπόθεση χάρη στη μαρτυρία κυνηγών που έγιναν μάρτυρες στη δολοφονία και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 37χρονο Βούλγαρο αν και είχε φύγει από τη σκηνή του εγκλήματος. Ο δράστης είχε καταστρώσει το σχέδιο δολοφονίας μαζί με τη 38χρονη σύζυγο του άτυχου γιατρού με την οποία διατηρούσε σχέση.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν την Κυριακή στον Εισαγγελέα των Δικαστηρίων την Νεάπολης πήραν όμως προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν σήμερα.

Σε βάρος του 37χρονου αστυνομικού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η γυναίκα του καρδιολόγου διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Μέχρι την απολογία τους κρατούνται χωριστά, η γυναίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και ο άνδρας στον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού εφόσον προκύψει προφυλάκιση της μητέρας.

Ενδεικτικό πάντως της οργής που επικρατεί στην Κρήτη εναντίον του σατανικού ζευγαριού είναι το γεγονός ότι εμφανίστηκαν στα δικαστήρια χωρίς δικηγόρους καθώς κανείς δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Σήμερα πάντως, και όπως ορίζει ο νόμος, οι δικαστικές αρχές θα ορίσουν αυτεπάγγελτα συνηγόρους υπεράσπισης προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία. Ερωτηματικό πάντως παραμένει η απολογητική γραμμή που θα ακολουθήσει το παράνομο ζευγάρι με πληροφορίες να αναφέρει ότι αυτή μπορεί να είναι κοινή.

Η μικρή κοινωνία της Σητείας από την πλευρά της, αλλά κυρίως ο στενός κύκλος του αγαπητού στην περιοχή καρδιολόγου περιμένει να δει αν τελικά ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης έκανε διαθήκη για την περιουσία του, η οποία εκτιμάται ότι είναι αρκετά μεγάλη) και να διαπιστώσουν αν με αφορμή τις υποψίες που είχε για την εξωσυζυγική της σχέση της Βουλγάρας συζύγου την άφησε εκτός αυτής.

Αυτές οι υποψίες για παράνομη σχέση είχαν κάνει τον 62χρονο γιατρό να αμφιβάλλει ακόμα και για την πατρότητα του 3χρονου γιου που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να θορυβηθεί η 38χρονη και να καταστρώσει μαζί με τον εραστή της το σχέδιο της δολοφονίας του. iefimerida.gr