Θεσσαλονίκη: Ληστές χτυπούν ανελέητα υπάλληλο βενζινάδικου [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Ληστές χτυπούν ανελέητα υπάλληλο βενζινάδικου [βίντεο]

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.
Φωτογραφία: thestival.gr
Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του καταστήματος εισέβαλλαν δύο άτομα, που έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρήματα από 43χρονο.

Ωστόσο εκείνο που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι η βιαιότητα των δραστών, η οποία καταγράφεται σε βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, οι οποίοι κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 500 ευρώ.

Οπως θα δείτε, εισέρχονται έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με καλσόν και φορώντας γάντια, αιφνιδιάζουν τον υπάλληλο του πρατηρίου. Στη συνέχεια τον χτυπούν με δύναμη στο κεφάλι και στο σώμα ενώ ο ένας από τους δύο τον τραυματίζει στο κεφάλι με τη λαβή του πιστολιού. Επειτα, τον χτυπούν ασταμάτητα, καθώς εκείνος προσπαθεί να προστατευτεί.

Σημειώνεται, ότι λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των ληστών ο υπάλληλος του πρατηρίου καυσίμων εντοπίστηκε τραυματισμένος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αμεσα στο σημείο εκλήθη και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την διενέργεια της προανάκρισης έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές.