«Είναι μίμηση του Survivor!» O Σάκης Τανιμανίδης κατακεραυνώνει το «Nomads»! (Βίντεο) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

«Είναι μίμηση του Survivor!» O Σάκης Τανιμανίδης κατακεραυνώνει το «Nomads»! (Βίντεο)

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Σάκη Τανιμανίδη εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

«Το Φλεβάρη θα με δείτε στο Survivor 2, ναι! Και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος! Στην εκκλησία θα με δείτε την Κυριακή αν έρθετε, θα μεταλάβουμε όλοι μαζί! Με τη Χριστίνα αν εννοείς για γάμο, θα με δείτε, γιατί του φόρεσα του κοριτσιού το δαχτυλίδι, πρέπει να το πάρω! Έχει και γάμο από εκεί και πέρα. Θέλω να κάνω πάνω από 4 παιδιά! Ενώ στην αρχή δεν ήθελε και η Χριστίνα τόσα πολλά, της αρέσουν πάρα πολύ!
Κανείς δεν έχει μόνο θετικά σχόλια, το θέμα είναι να γουστάρεις αυτό που κάνεις! Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» μου αρέσει πάρα πολύ, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω κάνει, δεν με αγχώνουν τα νούμερα.

Δεν έχω παρακολουθήσει τα υπόλοιπα ριάλιτι επιβίωσης, αλλά χαίρομαι, γιατί λέγεται ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας. Μπορεί να είναι πολύ καλές εκπομπές το Nomads, το Survival, αλλά παραμένουν μίμηση του Survivor!» είπε, ουσιαστικά καρφώνοντας τις αντίπαλες παραγωγές. Δείτε τη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί: Πηγή: www.youweekly.gr