Στο τέλος η επίθεση δίνει τη νίκη, ξέρει ο Ρίβερς! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Στο τέλος η επίθεση δίνει τη νίκη, ξέρει ο Ρίβερς!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Basket League. Το «διπλό» στο ΣΕΦ είναι το καλύτερο εφαλτήριο για τη νέα χρονιά, όπου υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από το «τριφύλλι».
Στο τέλος η επίθεση δίνει τη νίκη, ξέρει ο Ρίβερς!Με το… καλημέρα οι «πράσινοι» έδειξαν ότι έχουν το «πάνω χέρι», καθώς στον δεύτερο γύρο στο γεμάτο ΟΑΚΑ ξέρουν καλά ότι έχουν τον πρώτο λόγο. Όσο κι αν είναι νωρίς, ένα πράγμα φάνηκε ξεκάθαρα στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ότι στο τέλος πάντα μετράει η επίθεση για να κερδίσεις ένα μεγάλο ματς.

Όπερ και εγένετο στο ΣΕΦ, με τον Κέι Σι Ρίβερς να «εκτελεί» από τα 6.75 την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός έμεινε σε 1 ελεύθερη βολή του Νίκολα Μιλουτίνοφ και ένα καλάθι του Τζαμέλ ΜακΛιν στα τελευταία 5 λεπτά!

Όσο καλή άμυνα και να παίξεις αν η μπάλα δεν μπει στο καλάθι θα έρθει η ήττα, όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό, που έβλεπε στο φινάλε το παιχνίδι να χάνεται και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Εν ολίγοις, η εκτελεστική δεινότητα του Κέι Σι Ρίβερς και το «εγκεφαλικό» παιχνίδι του Νικ Καλάθη αποτέλεσαν τους δυο βασικούς πυλώνες της απόδρασης του Παναθηναϊκού Superfoods από το ΣΕΦ.

Διότι, για να υλοποιηθεί η σπουδαία συνεργασία Καλάθη-Γκιστ στα 19’’ είχε προηγηθεί το κλέψιμο του πόιντ γκαρντ του «τριφυλλιού» στον Βαγγέλη Μάντζαρη, που ήταν και η φάση που «κλείδωσε» τη νίκη για τους «πράσινους».

ΥΓ: Υπερβολική η αντίδραση του Γιάννη Σφαιρόπουλου να στείλει στα αποδυτήρια τον Κώστα Παπανικολάου γιατί είχε νεύρα με τους διαιτητές. Υπάρχουν τρόποι να τιμωρηθεί ένας παίκτης χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στην ομάδα, όμως, αυτό που επέλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν λάθος επιλογή. onsports.gr