Στη φυλακή η κόρη του μεγιστάνα της ενέργειας για το φονικό τροχαίο - Ξέσπασε σε κλάματα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Στη φυλακή η κόρη του μεγιστάνα της ενέργειας για το φονικό τροχαίο - Ξέσπασε σε κλάματα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στη φυλακή η κόρη του μεγιστάνα της ενέργειας για το φονικό τροχαίο - Ξέσπασε σε κλάματα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟΣε δύο μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η 20χρονη Αλιόνα Ζαΐτσεβα η οποία την περασμένη Τετάρτη παραβίασε το φανάρι και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω σε δεκάδες πεζούς σε κεντρικό δρόμο της ουκρανικής πόλης του Χάρκοβο.
Η 20χρονη, κόρη μεγιστάνα στον τομέα της ενέργειας, ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίου.
Η 20χρονη απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους ανέφερε «λυπάμαι για αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε και που υποφέρουν τόσοι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Ελπίζω οι οικογένειες των θυμάτων να επιτρέψουν στους γονείς μου να τους βοηθήσουν, γιατί πραγματικά τους συνέβη ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τους συμβεί».
Η συνήγορος υπεράσπισης, Γιούλα Κοζίρ, είχε ζητήσει η πελάτισσά της να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό, ωστόσο το αίτημά της απορρίφθηκε λόγω του «υψηλού κινδύνου να διαφύγει από τη χώρα» χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις του πατέρα της.
Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως η 20χρονη είχε κάνει χρήση κάνναβης πριν από το δυστύχημα.
Επίσης στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές για τροχονομικές παραβάσεις.