Η Samsung θα λανσάρει το Android 8.0 Oreo στις συσκευές της από τις αρχές του 2018 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Η Samsung θα λανσάρει το Android 8.0 Oreo στις συσκευές της από τις αρχές του 2018

Μέχρι σήμερα η Samsung δεν είχε τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα της αναβάθμισης των συσκευών της στην έκδοση Android 8.0 Oreo, αλλά τελικά είχαμε το πρώτο επίσημο σχόλιο από το παράρτημα της εταιρείας στην Τουρκία.


Η Samsung εργάζεται επάνω στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android και θα ξεκινήσει την διανομή της αναβάθμισης στις αρχές του 2018. Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρει συγκεκριμένες συσκευές που θα τη λάβουν, είναι εύκολο να μαντέψει κανείς ότι σε αυτές θα συμπεριλαμβάνονται σίγουρα τα Galaxy S8/S8+ και Galaxy Note8.

Αν αναρωτιέστε γιατί η αποκάλυψη έγινε πρώτα στην Τουρκία, η Samsung έχει επιλέξει πολλές φορές στο παρελθόν την γείτονα χώρα για το πρώτο λανσάρισμα των νέων updates και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που θα λάβουν το Android 8.0 Oreo μέσα στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες. techgear.gr