Rohan, Rocco και Ronan: Τα σπάνια τρίδυμα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Rohan, Rocco και Ronan: Τα σπάνια τρίδυμα!

Αυτά τα τρίδυμα δεν είναι μόνο γλυκούλικα και χάρμα οφθαλμών αλλά αποτελούν και μια σπάνια στα ιατρικά δεδομένα περίπτωση τριδύμων.

Η Becki-Jo Allen είχε ήδη μία κορούλα όταν έμεινε ξανά έγκυος. Τη στιγμή που ο γιατρός της τής ανακοίνωσε ότι περιμένει τρίδυμα έπαθε αρχικά ένα σοκ το οποίο πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε τεράστια χαρά και αναμονή για τα τρία μωράκια της.
di1
Το συγκλονιστικό όμως δεν είναι το ότι η Becki-Jo έκανε τρίδυμα αλλά το τι διαπίστωσε όταν τα μωρά συμπλήρωσαν έξι βδομάδες ζωής. Καθώς οι φίλες της πολύτεκνης μητέρας τής επεσήμαιναν συνεχώς το πόσο μοιάζουν τα μικρά μεταξύ τους, εκείνη αποφάσισε να στείλει δείγμα DNA για εξέταση.
di2

Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι οι 10 μηνών σήμερα Rohan, Rocco και Ronan αποτελούν μια σπάνια περίπτωση τριδύμων που συμβαίνει 1 στις 200 κυήσεις. Αν και στις περιπτώσεις των τριδύμων τα μωρά είναι ετεροζυγωτικά, στην προκειμένη είναιομοζυγωτικά, προήλθαν δηλαδή από το ίδιο ωάριο και σπερματοζωάριο!
di3
Και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, εντύπωση εκτός από το αποτέλεσμα της εξέτασης προκαλεί και ότι η μαμά είναι μόλις 23 ετών! Να τους ζήσουν τα τριδυμάκια!
di4

Πηγή: www.mytwins.gr