Πήγε στο νοσοκομείο με Κράμπες στα Πόδια. Ανακάλυψε το απροσδόκητο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πήγε στο νοσοκομείο με Κράμπες στα Πόδια. Ανακάλυψε το απροσδόκητο

Η Emily ήταν πιο υγιής από ποτέ, και δεν είχε κανένα λόγο να πιστεύει το αντίθετο. Έχασε 10 κιλά μέσα σε επτά μήνες, ήταν ενεργή, δυναμική και η περίοδός της ήταν φυσιολογική.

Αλλά όταν άρχισε να παίρνει πολύ σοβαρά τις κράμπες, που τη βασάνιζαν η Emily ανακάλυψε το απροσδόκητο.

Όταν η μικροβιολόγος από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε ήρθε πίσω με τις αιματολογικές απαντήσεις της Emily, αποδείχθηκε, ότι ήταν επτά μηνών έγκυος, προκαλώντας της ένα μεγάλο σοκ. «Τηλεφώνησα στον αρραβωνιαστικό μου και όταν του είπα το νέο, από την άλλη γραμμή δεν ακουγόταν τίποτε. Πλήρης σιωπή!», είπε στο CBS. Το ζευγάρι είχε καλωσορίσει στον κόσμο ένα αγοράκι μόλις 14 μήνες πριν από την ξαφνική είδηση του δεύτερου παιδιού.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που δεν γνωρίζουν ότι είναι έγκυες. Ορισμένες περιπτώσεις είναι πιο τρελές από τους άλλες, αλλά στην περίπτωση της Emily, υπήρχε ένας παράγοντας που δεν επέτρεπε στην κοιλιά της να φουσκώνει, επιτρέποντας έτσι στην εγκυμοσύνη της να περάσει απαρατήρητη για πολύ καιρό.

Όταν η Emily και ο αρραβωνιαστικός της ο Μπεν πήγε μέσα για ένα υπερηχογράφημα, το ζευγάρι ανακάλυψε ένα σπάνιο περιστατικό που συμβαίνει σε λιγότερο από το ένα τοις εκατό των κυήσεων. Το μωρό ήταν σε όρθια θέση όπως εξηγεί και η γυναικολόγος στο παρακάτω βίντεο και επρόκειτο για επιπωματικό πλακούντα!

Επιπωματικός πλακούντας (placenta previa) ονομάζεται ο πλακούντας είναι προσκολλημένος στο κάτω τμήμα του τοιχώματος της μήτρας. Όταν κλείνει ή καλύπτει μερικώς τον τράχηλο «φράζοντας» έτσι την έξοδο του μωρού, τότε μπορεί να προκληθεί αιμορραγία, αυτός ήταν και ο λόγος που η νεαρή μητέρα δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος. Πίστευε πως η αιμορραγία ήταν η κανονική της περίοδος. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο πάντως, η αιμορραγία η οποία προκαλείται από τον επιπωματικό πλακούντα, μπορεί και να μη συνοδεύεται από πόνο.

Η Emily γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στον 7ο μήνα και ο 14 μηνών αδερφός της ανυπομονεί να γνωρίσει τη μικρή του αδερφή. mothersblog