Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλών στον Ταυλαρίδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλών στον Ταυλαρίδη

Παναθηναϊκός: Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλών στον ΤαυλαρίδηΈνα ακόμη εξωαγωνιστικό αγκάθι για τον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι κινδυνεύουν  με αφαίρεση βαθμών για οφειλές 30.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη!

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τραγική και οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βάλει τον σύλλογο να... παίζει με την φωτιά καθημερινά, κινδυνεύοντας πολύ σοβαρά να καεί! 


Η «πράσινη» ΠΑΕ θα έπρεπε να καταβάλλει την Δευτέρα το ποσό των 30.000 ευρώ στον Στάθη Ταυλαρίδη, ως μία από τις δόσεις για την αποζημίωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού που είχε κερδίσει την προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο.

Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να βρει αυτά τα χρήματα, ζήτησε νέο διακανονισμό με την πλευρά του παίκτη, πρόταση που δεν έγινε δεκτή! 
Μάλιστα η πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή αναμένεται να κάνει το πρωί της Τρίτης αίτημα στην ΕΠΟ για την εξόφληση ολόκληρου του ποσού(97.000 ευρώ), καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό! Σε περίπτωση που ο σύλλογος τιμωρηθεί τρεις φορές με αυτή την ποινή, τότε υποβιβάζεται!

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε τις εύλογες απορίες που προκύπτουν σχετικά με την δημόσια δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει 20 εκατομμύρια ευρώ από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ τα επόμενα χρόνια. Ναι μεν πλήρωσε την δόση της εφορίας την Παρασκευή(περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ), ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ποιες οφειλές συμπεριλαμβάνονται στα «θέλω» του απερχόμενου μεγαλομετόχου, με αποτέλεσμα όσοι έχουν μείνει στο... καράβι, να τρέχουν και να μην φτάνουν!

Ο Αλαφούζος έχει βάλει τον Παναθηναϊκό σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και η κατάσταση είναι οριακή...
Πηγή:www.gazzetta.gr