Όσοι τον είδαν τον πέρασαν για τρελό – μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί, έμειναν άφωνοι! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Όσοι τον είδαν τον πέρασαν για τρελό – μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί, έμειναν άφωνοι!

Αυτός είναι ο..Jimmie Fox.Ο μισός δηλαδή.

Ο νεαρός αυτός άντρας δουλεύει σε μια δημόσια υπηρεσία στο Τέξας. Αυτή η φωτογραφία του έκανε τον γύρω του διαδικτύου σαν πύραυλος και ο Jimmie έγινε σταρ.
Η Andrea Adams τράβηξε αυτή την φωτογραφία: δείχνει τον αφοσιωμένο υδραυλικό ξαπλωμένο στο έδαφος με το κεφάλι μέσα σε μια λιμνούλα γεμάτη λάσπη μπροστά στο σπίτι μιας γυναίκας της οποίας οι σωλήνες έσπασαν.
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι η λύση αυτή ξεπερνά τα καθήκοντα του, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να επιδιορθώσει την διαρροή η οποία διαφορετικά θα είναι προκαλέσει πλημμύρα στη μισή γειτονιά.

Η φωτογραφία αυτή έλαβε ενθουσιώδη σχόλια από όλη την χώρα. Ο Mike Rowe, συντονιστής της τηλεοπτικής σειράς “Dirty Jobs”, έγραψε στον Jimmie λέγοντας του ότι ήθελε να τον κεράσει μια μπίρα. Η εταιρία τζιν Wrangler παρατήρησε ότι φορούσε ένα από τα τζιν τους και όχι μόνο του προσέφερε ένα σαν δώρο, αλλά του έδωσε εξοπλισμό για την δουλειά του για έναν χρόνο!
Πολλοί άνθρωποι εμπνεύστηκαν από την δεοντολογία του, αλλά ο Jimmie παραμένει προσγειωμένος – απλά έκανε την δουλειά του.
11
Ο Jimmie αφιερώνεται ψυχή τε και σώματι στην δουλειά του! Πολλοί θα ήθελαν τέτοιους υπαλλήλους.

Πηγή: www.press-news.gr