Ολυμπιακός: Ψάχνει… αντεπίθεση από τη Νέα Σμύρνη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ολυμπιακός: Ψάχνει… αντεπίθεση από τη Νέα Σμύρνη

Ολυμπιακός: Ψάχνει… αντεπίθεση από τη Νέα ΣμύρνηΠερισσότερο από ενάμιση μήνα αγνοούν τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έπειτα από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων καλούνται να κάνουν το… restart κόντρα στον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη νίκη στη φετινή σεζόν ήταν στις 26 Αυγούστου στο Περιστέρι, όταν είχαν επικρατήσει 1-0 της Λαμίας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έκτοτε ακολούθησαν οι δύο ισοπαλίες με την Ξάνθη και τον Αστέρα Τρίπολης και οι δύο ήττες από ΑΕΚ και Ατρόμητο για την Super League, με αποτέλεσμα το «συγκρότημα» του Λιμανιού να βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Πλέον, στο… τιμόνι του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έπειτα από τις δύο ήττες στα πρώτα δύο ματς στον πάγκο, με την Γιουβέντους στο Champions League και τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα, θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του «τρίποντο» και να ξεκινήσει μ’ αυτόν τον τρόπο η αντεπίθεση για την κορυφή στην Ελλάδα.

Άλλωστε, το ματς στη Νέα Σμύρνη είναι κομβικό για τους Πειραιώτες, καθώς σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, τότε θα έχουν χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά τους για την διατήρηση των σκήπτρων στην χώρα μας. Βέβαια, το έργο των παικτών του Τάκη Λεμονή μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και ο Πανιώνιος, παρά την ήττα του την προηγούμενη αγωνιστική από την Λαμία, έχει αποδείξει πως διαθέτει ισχυρό σύνολο και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή.

Τα πλάνα Λεμονή για ενδεκάδα
Οριστικά χωρίς τον Εμάνουελ Εμενίκε θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στην Πλατεία. Ο Νιγηριανός κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και οι Βούκοβιτς και Μπεν που προέρχονται από τραυματισμούς. Παράλληλα, εκτός τέθηκε και ο Ένγκελς που είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Προτό αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στα δεξιά θα είναι ο Φιγκέιρας, στα αριστερά ο Κούτρης και στο κέντρο της άμυνας οι Σισέ και Νικολάου. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ρομαό και Οφόε, με τον Φορτούνη πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή και τους Πάρντο και Σεμπά στα άκρα που θα δίνουν βοήθειες στον Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή των Πειραιωτών συμπληρώνουν οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ανδρούτσος, Τζούρτζεβιτς, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Μάριν και Ταχτσίδης. onsports.gr