Ολυμπιακός: Αντεπίθεση με σπουδαίο «διπλό» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Ολυμπιακός: Αντεπίθεση με σπουδαίο «διπλό»

Ολυμπιακός: Αντεπίθεση με σπουδαίο «διπλό»Διάχυτη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στον Πειραιά μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μια και επιβλήθηκε 4-3 του Ιστορικού στη Νέα Σμύρνη και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στο Λιμάνι υπάρχουν και πάλι… χαμόγελα, έπειτα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στην Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έφυγαν μ’ ένα πολύτιμο «διπλό» σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα.

Μάλιστα, όπως σχολίαζαν οι Πρωταθλητές Ελλάδας, η επικράτηση επί του Πανιωνίου έχει ιδιαίτερη σημασία, αν υπολογίσει κανείς και τις συνθήκες με τις οποίες διαμορφώθηκε το «διπλό». Αρχικά, το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη επίσκεψή τους στα καρέ του Προτό, έπειτα από ένα τραγικό λάθος του Φιγκέιρας.

Όμως, το «συγκρότημα» του Τάκη Λεμονή έδειξε αντίδραση… πρωταθλητή, για περίπου μισή ώρα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε στην ανατροπή με τους Σισέ και Ανσαριφάρντ, όμως, στο τέλος λίγο έλειψε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι, δίνοντας την ευκαιρία στον Πανιώνιο να επιστρέψει στο ματς.

Ωστόσο, το πέναλτι του Οικονόμου στον Φορτούνη και η εύστοχη εκτέλεση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, επέτρεψαν στους Πειραιώτες να φύγουν με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, μια έδρα που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αναμένεται να αποτελέσει… παγίδα για όλους τους αντιπάλους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από την Πλατεία Αλεξάνδρας, από την στιγμή που ήρθε η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και το κυριότερο ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες, δίνουν το… σύνθημα για τη συνέχεια και την αντεπίθεση του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Πάντως, στον Πειραιά υπάρχουν και μερικά παράπονα για την διαιτησία του Ευαγγέλου στο ματς της Πλατείας, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν πρόκειται να ασχοληθούν μ' αυτό, καθώς έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αρχικά στην μεγάλη «μάχη» της Τετάρτης (17/10) με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για την 3η αγωνιστική του Champions League, αλλά και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». onsports.gr