Μια Αληθινή Ιστορία: Tην παράτησαν σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και εξαφανίστηκαν. 10 Χρόνια αργότερα όμως, το μετάνιωσαν πικρά… - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Μια Αληθινή Ιστορία: Tην παράτησαν σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και εξαφανίστηκαν. 10 Χρόνια αργότερα όμως, το μετάνιωσαν πικρά…

Μια Αληθινή Ιστορία: Tην παράτησαν σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι και εξαφανίστηκαν. 10 Χρόνια αργότερα όμως, το μετάνιωσαν πικρά…Πάνω από μία δεκαετία πριν, στο Yaroslav της Ρωσίας, κάποιος άκουσε κλάμα μωρού από ένα γειτονικό σπίτι. Ήταν περίεργοι, αλλά δεν έδωσαν πολλή σημασία – μέχρι που μέρες αργότερα, το μωρό συνέχιζε να κλαίει. Οι γείτονες δεν είχαν δει κανέναν να μπαίνει ή να βγαίνει από το σπίτι και τα φώτα είναι παραμείνει αναμμένα για μέρες. Έχοντας την αίσθηση ότι κάτι κακό συνέβαινε, κάλεσαν τις αρχές.
Όταν έφτασε η αστυνομία, έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν – το σπίτι ήταν εντελώς άδειο. Οι προηγούμενοι ένοικοι είχαν πάρει τα πάντα – εκτός από την 1 έτους κόρη τους.
Όταν οι αρχές ανακάλυψαν το κοριτσάκι, ήταν ξαπλωμένο στο κρύο, βρόμικο πάτωμα του σπιτιού και ήταν εμφανές ότι είχε μείνει εκεί μέρες. Την πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο. Παρ’όλο που κατάφεραν να την αναγνωρίσουν ως Liza Verbitsaya, το παράξενο είναι ότι δεν μπορούσαν να βρουν τους βιολογικούς της γονείς.
Καθώς η Liza ήταν στο νοσοκομείο και ανάρρωνε, ανέπτυξε μια αναπάντεχη φιλία με μία επισκέπτρια του νοσοκομείου – την μητέρα ενός αγοριού που βρισκόταν σε ένα διπλανό νοσοκομείο.
Η γυναίκα, η Inna Nika, αισθάνθηκε συμπόνια για το κοριτσάκι που είχε εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα το προστάτευαν. Κάθε μέρα της έφερνε δώρα. Αλλά μια μέρα όταν έφτασε, η Liza είχε εξαφανιστεί.
Η Inna έμαθε ότι η Liza είχε συνέλθει και είχε μπει σε ορφανοτροφείο. Δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται το κοριτσάκι και τελικά αποφάσισε να πάει στο ορφανοτροφείο και να την υιοθετήσει.
Παρ’όλο που η Inna λάτρευε την Liza, το κορίτσι είχε ξεκάθαρα τραύματα από το παρελθόν της και άρχισε σιγά σιγά να δείχνει τα σημάδια στην θετή της οικογένεια. Στα 2 της δεν μπορούσε ακόμα να μασήσει το φαγητό ή να περπατήσει και την ενοχλούσαν πολύ οι δυνατοί θόρυβοι.
Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την κόρη της να αισθανθεί πιο άνετα, η Inna την έγραψε σε ένα μάθημα χορού, όπου γρήγορα άρχισε να τα πηγαίνει πολύ καλά.
Ωστόσο, τα πράγματα ήταν δύσκολα για την Liza μεγαλώνοντας – συχνά δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της επειδή ήταν διαφορετική. Αλλά πλέον είναι διάσημη στην Ρωσία, έχει ξεπεράσει τα ψυχολογικά της τραύματα και έχει διαψεύσει όσους την κορόιδευαν και την αμφισβητούσαν.
Από τότε, έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς, ταλέντου και μόντελινγκ – δείχνοντας ότι γνωρίζει την αξία της – ακόμη και αν οι βιολογικοί γονείς της δεν την γνώριζαν.
Αφότου έγινε διάσημη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βιολογικοί της γονείς επικοινώνησαν μαζί της – ένα αίτημα το οποίο τελικά αρνήθηκε. Σύμφωνα με το Newsner, «Ποτέ δεν έμαθε τα στοιχεία της μητέρας της και εξαρτάται από την ίδια αν θέλει να επικοινωνήσει με την μητέρα που την κακοποίησε όταν ήταν μωρό.»
Χρειάζεται πραγματικά πολλή δύναμη για να ξεπεράσει κάποιος μια τόσο δύσκολη αρχή. Μπράβο σου, Liza!