Μακάβρια ιστορία: Τέσσερα παιδιά ζούσαν με τη νεκρή τους μητέρα νομίζοντας ότι κοιμάται. - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Μακάβρια ιστορία: Τέσσερα παιδιά ζούσαν με τη νεκρή τους μητέρα νομίζοντας ότι κοιμάται.

Tα αγόρια δήλωσαν στους κοινωνικούς λειτουργούς ότι έχουν συνηθίσει να…
τρέφονται και να συντηρούνται από μόνα τους.
Μακάβρια ιστορία: Τέσσερα παιδιά ζούσαν με τη νεκρή τους μητέρα νομίζοντας ότι κοιμάται.
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι τέσσερα αδέρφια ζούσαν, επί τέσσερις ολόκληρες μέρες, με τα νεκρά σώματα της μητέρας τους και του συντρόφου της, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι ήταν νεκροί.

Τα αγόρια, που ζούσαν στη La Zarza-Perrunal, πόλη της νοτιοδυτικής Ισπανίας και ήταν ηλικίας από 5 ως 13 ετών, πίστευαν ότι το ζευγάρι ήταν «κοιμισμένο και κρύο» και γι’ αυτό δε σκέφτηκαν να ειδοποιήσουν κάποιον, παρά την κακή μυρωδιά που υπήρχε στο σπίτι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία ενημερώθηκε, όταν, ένας από τους νεαρούς ανέφερε στον σπιτονοικοκύρη τους, ο οποίος έμενε σε διπλανό σπίτι, ότι η 32χρονη μητέρα τους «κοιμόταν» για μέρες.
Για μέρες τα αγόρια ακολουθούσαν κανονικά την καθημερινότητα τους, καθώς έτρωγαν και πήγαιναν στο σχολείο, ενώ η μητέρα και ο σύντροφός της ήταν νεκροί.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο θάνατος του νεαρού ζευγαριού οφείλεται σε υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών, η οποία πιθανότητα έγινε και σκόπιμα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, επισκέφτηκε το σπίτι προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση.

Όταν το μεγαλύτερο παιδί άνοιξε την πόρτα, ο ίδιος αισθάνθηκε μία εξαιρετικά «έντονη μυρωδιά», ενώ, όταν τον ρώτησε πού βρίσκεται η μητέρα του εκείνο του απάντησε ότι κοιμάται.

Στη συνέχεια, ο ίδιος, επέλεξε να ειδοποιήσει την αστυνομία προκειμένου να διελευκανθεί η υπόθεση.

Κάτοικοι και γείτονες ανέφεραν σε τοπικά ΜΜΕ ότι η οικογένεια είχε φτάσει στην πόλη, λίγες εβδομάδες πριν «χωρίς τίποτα».

Μάλιστα, ιδιοκτήτρια ενός μοτέλ ανέφερε ότι τους είχε δώσει ένα δωμάτιο για τέσσερις μέρες και φαινόντουσαν πολύ ευτυχισμένοι που τελικά θα μπορούσαν να κάνουν έστω και ένα ντους.

Η ίδια υποστηρίζει επίσης, ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την εν λόγω οικογένεια ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τις υποψίες που είχε σχετικά με το ότι το ζευγάρι, πιθανώς, ήταν τοξικομανείς.

Η ίδια δήλωσε στο ABC: «Ήταν ένα κορίτσι με μια πολύ άθλια ζωή. Είναι μια φοβερή ντροπή» και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν τέσσερα παιδιά που ελπίζουμε να συνεχίσουν και να έχουν μια καλή ζωή».

Οι γείτονες ανέφεραν ότι έβλεπαν, σπάνια, το ζευγάρι, να βγαίνει έξω από το σπίτι, αλλά πολλές φορές τα παιδιά συνήθιζαν να παίζουν έξω από αυτό.

Όλα τα παιδιά μεταφέρθηκαν κατευθείαν στην πρόνοια, όπου παραμένουν μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιολογικός πατέρας των τριών από τα τέσσερα παιδιά, προσπαθεί τώρα να πάρει την επιμέλεια όλων, ενώ τα αγόρια δήλωσαν στους κοινωνικούς λειτουργούς ότι έχουν συνηθίσει να τρέφονται και να συντηρούνται από μόνα τους.