Κυκλοφορεί νέα διαρκείας η Θύρα 13-Όλα τα έσοδα για την ενίσχυση της ΠΑΕ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Κυκλοφορεί νέα διαρκείας η Θύρα 13-Όλα τα έσοδα για την ενίσχυση της ΠΑΕ

Κυκλοφορεί νέα διαρκείας η Θύρα 13-Όλα τα έσοδα για την ενίσχυση της ΠΑΕΤην απόφαση να προσφέρουν νέα εισιτήρια διαρκείας και σε ελκυστική τιμή, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά ο Παναθηναϊκός, πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού». Δείτε το κόστος τους.
Βγάζει νέα διαρκείας η Θύρα 13.

Την απόφαση να κυκλοφορήσει νέο πακέτο εισιτηρίων για τα ματς που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν πήρε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Αυτή η κίνηση γίνεται ώστε να πάρει ανάσα η αγαπημένη τους ομάδας που έχει μεγάλη ανάγκη για οικονομική ενίσχυση. Για αυτόν τον λόγο η τιμή των εισιτηρίων θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική προς το φίλαθλο κοινό ώστε να δημιουργηθούν προοπτικές για να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση. Συγκεκριμένα θα κοστίζουν 100 ευρώ και ενώ στο πακέτο θα υπάρχουν και τα τρία ντέρμπι (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) του πρωταθλήματος και πιθανόν να προκύψουν και άλλα μέσα στη σεζόν, αλλά για το Κύπελλο.

Τα εισιτήρια που είχε βγάλει η Θύρα 13 πριν την έναρξη της σεζόν κόστιζαν 100 ευρώ συν τα 60 της ετήσιας συνδρομής, τα οποία δεν θα πληρώσουν όσοι αγοράζουν τώρα τις κάρτες διαρκείας και όλα τα έσοδα από τις τωρινές αγορές θα πάνε στα ταμεία του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τρία ματς εντός έδρας στη Super League από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και του μένουν άλλα δώδεκα. Αν πάει μέχρι τέλους στο Κύπελλο θα παίξει ακόμη τρία, διότι τα δύο παιχνίδια που του απομένουν για τη φάση των ομίλων είναι εκτός. Οπότε, είναι πιθανόν αγοράζοντας κάποιος φίλαθλος διαρκείας να δει 15 ματς με κόστος περίπου επτά ευρώ ανά αγώνα. sport-fm.gr